Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Blokajlar Nasıl Kaldırılır? Blokajları Temizleyin.

blokajları temizlemek ve kaldırmak için 7 yöntem blog yazısı resmi

Hayatta en çok yaptığımız kendimize blokaj koymak oluyor. Pek çoğumuz bu blokajları başkalarının oluşturduğunu düşünüyoruz. Ama gerçekte blokajları biz koyuyoruz. Bu yazımızda hayatımıza ve enerjimize koyduğumuz blokajlar nasıl kaldırılır onu anlatacağız.

Hayatımızda pek çok kere engellendiğimizi hissetmişizdir. Bedenimiz büyük bir enerji akışı yaşar. Enerjimiz genellikle depresyon veya kaygı gibi ana olaylardan etkilendiği için bloke olabilir. Çoğu insan enerji blokajının kurbanı olur. Hayattan mutlu olmaz ve negatif hisseder. Hiç bir şey yapmak istemez ve hiç bir şeyden memnun olmamaya başlar.

Kendinize değer vermemeye ve özen göstermemeye başlarsınız. İşte burada enerjiniz bloke olmuştur. Bunun en temel nedeni duygularınızın doğru yönlendirilmemesidir. Blokajları açmak için yapmanız gerekenleri sizin için keşfettik...



Bir insan bütün gün ne düşünüyorsa, kendisi de o olur. Emerson 

Blokajları Temizlemek için Yapılması Gereken 7 Şey

1- Negatif Düşünceleri Yenin.
Bu söylendiği kadar kolay değil. Ama yapmanız gereken ilk düşüncelerinizi kontrol etmektir. Onların farkında olmaya başladığınızda sizi yönetmemeye başlayacaklardır. Bir not defteri alın ve her negatif düşüncede bir (+) koyun. İlk zaman ne kadar çok düşünce geçtiğine şaşıracaksınız. Ama bir hafta boyunca yapınca göreceksiniz ki azalmaya başlayacaktır. Bu düşünce farkındalığınızı arttıracaktır.

2- Düşünceler Duyguları Yaratır.
Düşüncelerin kontrolü sizde olunca bir şeyi fark edeceksiniz. O da sizi yıkan duygularınızın azalması olacak fakat burada duygu farkındalığı çok önemlidir. Eğer duygularınızın farkında olursanız enerji blokajlarını kaldırırsınız. Duygular siz farkındayken sizi yönetemezler.

3- Gerçek Yorgunlukla, blokaj yorgunluğu aynı şey değildir.
Yorgun hissetmek doğaldır. Ama dinlendikten sonra bile yorgun hissediyorsanız ve sürekli yorgun hissediyorsanız bu blokaj yaşadığınızı gösteriyor. Yaşadığınız negatif bir olay (yaşamaya devam ettiğiniz veya) sizi bu hale sokuyor olabilir. Bilinçaltınızı yeniden programlamak ve enerjinizi düzenlemeniz gereklidir. Bu olayı hatırlamıyor veya önemsemiyor olabilirsiniz. Ama gerçekte sizin enerji blokajı yaşamanıza neden olan ana olay olabilir. >>> Bilinçaltı Programlama
[post_ad]
4- Enerjiye odaklanın ve bağlantılarınızı temizleyin.
Her gün 10 dk bir meditasyon size huzur sağlayacaktır. Basit bir nefes egzersizi olarak bile düşünebilirsiniz. Burada enerjinizin yükseldiğini hayal edin. Blokajların temizlendiğini hissedin.

5- Olumlamanın Gücü.
Olumlu cümlelerini her gün kullanın.
"Enerjim yükseliyor ve huzurluyum"
"Enerji bağlantılarım açılıyor ve güzelleşiyor"
"Harika hissediyorum"
"Mutlu ve huzurlu bir insanım"
bunların dışında 100 olumlama cümlesini kullanın.
>>>Olumlama Cümleleri

6- Serbest Bırakmayı Öğrenin.
Düşüncelerinizin sizi bu kadar yormasının bir nedeni enerjinizi tutmanızdır. Serbest bırakmayı öğrenin. Düşüncelerinizin ve enerjinizin içinde boğulmayın. Güzel yürüyüşlere çıkın ve kitap okuyun. Zihninizi boşaltacak faaliyetler keşfedin. Resim veya müzik gibi hobiler edinin. Hayatın içinde aktif olacak ve kafanızı başka yerlere yönlendirecek şeyler keşfedin.

7- Geçmişi Affedin. Gelecek Kaygılarınızı Bırakın.
Evet yaşanan olayları affetmek gerçekten zor olabiliyor. Hele de siz haklıysanız. Ama bu affetmek sizin için olan bir şey. Geçmişi bağışlamayı başarırsanız hayatınız tamamen değişecektir. Aynı şekilde gelecek için umut edin. Güzel düşünceler güzel şeyler getirir.

Enerji blokajlarını kaldırmak için bilinçaltınızı temizleyebilirsiniz. Bunun için  pek çok yöntem önerilebilir. Siz bu yazımızı mutlaka bir göz atın...>>>Bilinçaltını temizlemek.



Blokajlar Nasıl Kaldırılır? Blokajları Temizleyin. Reviewed by bilgierdemdir on 23:22:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.