Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Korku ve Endişe Olumlaması ve 3 Adımda Korkularınızdan Kurtulun.


Korku; benliğimizin bir bölümünü işgal eden bir duygudur. Korku duygusu temelde bizi kötü ve tehlikeli şeylerden korumak için vardır. Fakat korkularımız bazen mantık sınırlarını aşar ve bizi eylemsiz bırakır. Önemli bir toplantıda sırılsıklam terliyorsak ve konuşamıyorsak, korku duygumuzu gözden geçirmemiz gerekir. Bu duygu bilinçaltının en çok kullandığı duygulardan biridir. Kısaca korkularımız hayatımızı çok fazla kısıtlamaya başladıysa bir önlem almanın zamanı gelmiştir.

>>>Panikle mücadele için yapmanız gereken 7 şey

>>>Acıya Anlam Katmak

>>>Korkularınıza bu 3 soruyu sorun

bu 3 yazıyı incelemeniz çok iyi olur. Ayrıca korkularınız büyük sıkıntılara neden oluyorsa bir uzmana başvurabilirsiniz.


3 Adımda Korkularınızı Alt Edin

1- Korkularınızı izleyin.

Korku ve endişe duygusu yoğunlaştığında farkında olun ve duyguyu izleyin. Kaynağa kadar duyguyu takip edin. Korkularımız genellikle çocukluk döneminde yaşadığımız tehlikelerin sonuçlarıdır. Mesela çocuk iken hatta bebekken bir kedi üzerinize atlarsa ömür boyu kedilerden korkarsınız. Onun için Farkındalık çok önemlidir.

>>>Farkındalık ile ilgili bilgi (1 dakika video eğitim)

2- Korkularınızı tanımlayın.

Farkındalık ile onları izledikten sonra bir kağıt kalem alın ve yazmaya başlayın. Onları analiz edin. Korkularınızı enine boyuna yazın. Sorular sorun. Kediden neden korkuyorum. Ailenize bunla ilgili bir geçmiş anı olup olmadığını sorun. Kendi iç dünyanızda da geniş çaplı bir sorgulama yapın ve bunları mutlaka yazın. Kısaca artık bir dedektif oldunuz. Çözmeniz gereken vaka ise sizsiniz.
[post_ad]
3- Korkularınızla yüzleşin.

İlk iki adımı yapmadan bunu yapmayın. Çünkü sonu hüsranla biter. Eğer doğru şekilde ilerleyip cevapları bulduysanız artık yüzleşme zamanı geldi. Korkularınızın üstüne gitmeden onları yenmeniz mümkün değil bu durumda size yardım edecek terapiler alabilirsiniz. Olumlamalar yapabilirsiniz. Ben size kendi hazırladığım bu olumlamayı öneriyorum. Fakat siz kendi cümlelerinizle olumlamalar oluşturabilirsiniz.
incelemeniz gereken yazılar

>>>Olumlama nedir (1 dakika video eğitim)

>>>Olumlama nedir. afirmasyon ve afformasyon teknikleri

Son olarak bu olumlamayı günde 1 defa 2 aydan az olmamak üzere izleyin. Teta dalgası ve subliminal telkinler eklenmiştir. Görseller özel olarak seçilmiş olup 25. kare tekniği ile subliminal metinler gömülmüştür.


Korku ve Endişe Olumlaması ve 3 Adımda Korkularınızdan Kurtulun. Reviewed by bilgierdemdir on 09:34:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.