Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Korkularınıza bu 3 soruyu sorun



Endişe ve korkularımız çoğu zaman yersizdir. Gelecek kaygılarından veya geçmiş anılardan gelir. Eğer korkularınızı yenmek istiyorsanız bu üç maddeden önce onlarla yüzleşmelisiniz. İnanın bu en etkili yöntemdir. Bu 3 madde korkularınız ile yüzleşme kısmına çok yardımcı olacaktır.

1- Sağlığım tehlikede mi?
Basit bir soru ama aynı zamanda etkili bir soru. Korkunuz size eziyet ederken bunu sorun. En az 5 kere bu soruyu sorun. Bu korku sizin sağlığınızı yerle bir edebilir mi? Bu korku sizi tehlikeye sokuyor mu? Mesela çok önemli bir toplantınız var. Siz yoğun bir korku ve strese girdiniz. Neden toplantıdan korkuyorsunuz. Toplantıya girince sağlığınızdan mı olacaksınız. Beyninize bu mesajı göndererek bir risk olmadığını anlatmış oluyorsunuz.
[post_ad]
2- Hayatım tehlikede mi?
O kadar basit şeylerden endişeye düşüyoruz ki. Kendinize sorun bu durum hayatınızı tehdit ediyor mu? Mesela eş seçimi veya iş seçimi o kadar korkutuyor ki insanları. Bu soruyu sorduktan sonra olayların aslında ne kadar basit olduğunu göstermiş oluyorsunuz zihninize.

3- Neden korkuyorum ve sebebi ne?
Korkularınızın nedeni ne. Mesela toplantıya girmekten neden korkuyorsunuz veya bir eş seçiminde neden bu kadar endişelisiniz. En derinlere inin. Korkularınızın derinliklerine bakın. Toplantı başarısız geçerse işsiz kalırsınız diye mi korkuyorsunuz veya rezil olurum korkusu mu var. Cevapları bulana kadar bu soruyu sorun. Bilinçaltınız size doğru cevabı verecektir.

Bunlar da bu yazı ile ilgili bakmak isteyebilirsiniz.

Panikle mücadele için yapmanız gereken 7 şey

Panik atak yaşandığında yapılacak 3 şey

Huzuru keşfetmek için yapmanız gereken 5 şey

Bilgi Erdemdir - Kişisel Gelişim Sitesi

Korkularınıza bu 3 soruyu sorun Reviewed by bilgierdemdir on 17:43:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.