Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Dünyadan Saklanan Gerçek Epifiz Bezi


Epifiz diğer adıyla pineal bezi veya üçüncü gözümüzden pek haberdar değiliz. Tıp biliminde pineal bez uyku ve mevsimsel periyotları düzenleyen melatonini salgılar. Epifiz iki beyin lobunun tam ortasında merkezde bulunur.

Antik mısırda ve eski uygarlıklarda yaşamın kozalağı veya üçüncü göz olarak tabir edilir. Pineal bezimizin asıl gücü ise ruhani dünya ile fiziksel dünya arasında bir köprü olmasıdır. Bu bez tüm uygarlıklarda ruhani bir güç olarak görülmüştür.

Aktife edildiğinde huzur ve mutluluk verir. Birlik hissi uyandırır. Yoga ve meditasyon aracılığıyla aktife edebilirsiniz. Bu göz aktife olduğunda altıncı his ve telepati yetenekleri artar ve zihinsel baskı ve duygusal gerilimlerimiz azalır.

Bu göz çocukluğumuzda aktif iken büyüdükçe kireçlenir ve hareketsizleşir. Bunun nedenlerinden biri sodyum florürü bol miktarda tüketmemizdir. Diş macunlarından yediğimiz balığa ve suya kadar her şeyin içinde vardır. Ama en çok içtiğimiz su da bulunur.


Descartes epifiz bezi için ruh ve düşüncenin mükemmel yapısı demiştir. Bu yapının ruhun düşünceyi kontrolü olarak görmüştür. Epifiz bezi pek çok devlet ve örgüt tarafından araştırılmıştır. Antik mısırda epifiz bezi ruhun merkezidir. Epifiz bezi sayesinde ruh transandantal yolculuğa çıkabilir.

Ayrıca mayalarda, sümerlerde ve diğer pek çok antik uygarlıkta önemli bir yeri vardır. Pineal bezi aklın ruh ile buluşmasının sembolüdür. Antik mısır inanışında bir ruh yıldızlara yolculuk yapmak isterse epifiz bezi sayesinde bunu başarabilir. Epifiz bezi antik mısırda Horusun gözü olarakta geçiyor. Ayrıca antik inanışlarda kutsal kozalak ve yaşamın kozalağı olarak da geçer.



Dünyadan Saklanan Gerçek Epifiz Bezi Reviewed by bilgierdemdir on 19:28:00 Rating: 5

5 yorum:

  1. aklıma, piramitin tepesindeki tek göz geldi nedense. Alakası olabilir mi ,diye düşümmeden edemedim

    YanıtlaSil
  2. Bunları biliyoruz nasıl temizleyeceğiz onu söyleyin bari.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.bilgierdemdir.com/2016/11/epifiz-bezi-nasil-aktive-edilir-5-yontem.html konuyu inceleyebilirsiniz.

      Sil
  3. Sitenizi Youtube üzerinden gördüm ve çok beğendim emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel, allah beyin
    ile kalbi birleştirmiş.
    Mutluluğu maddede
    arayanlara
    ve din ile dünyayı
    ayıranlara yaratılışla
    ders veriyor.

    YanıtlaSil

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.