Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Mutluluk Olumlaması Video


Huzur ve Mutluluk için hazırlanmış bir olumlamadır. Olumlamalar ile bilgi için

Olumlama nedir?

Afirmasyon ve afformasyon nedir?

Mutluluk olumlaması http://youtu.be/UpL-ATvnNXw

Düşünceler zihnimize ait olduğu kadar bedenimize de aittir. Düşünceler sadece zihnin bir ürünü değildir. Tüm bedenin ihtiyaçlarına yönelik oluşur. Düşünceler zihnimize etki ettiği kadar bedenimize de etki eder. Zihninizi boşaltın ve bu olumlamayı deneyin. Kendinizi olumlamanın enerjisine bırakın. Size çok faydalı gelecektir. Düşüncelerimiz tüm her şeyi etkiler çünkü....
[post_ad]
Ayrıca subliminal (bilinçaltı) teknikleri kullanılmıştır. Subliminal ses ve görüntü tekniklerinin yanı sıra Teta ve Alpha frekansları oynama yapılmadan eklenmiştir.


Mutluluk
×


Benzer Olumlamalar:

Zenginlik ve Para için olumlama

Korku için olumlama

Sağlık olumlaması

Hooponopono olumlaması
Mutluluk Olumlaması Video Reviewed by bilgierdemdir on 17:41:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.