Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Üçüncü Göz Nedir ve Üçüncü Göz Nasıl Açılır? (6 Adım)

üçüncü göz nedir


Üçüncü göz nedir, nasıl etkinleştirilir ve gücünden nasıl yararlanılır?

Üçüncü göz sadece efsane mi yoksa gerçekten var mı? Üçüncü göz nedir ve üçüncü göz nasıl açılır?  3. göz nasıl hızlı bir şekilde aktive edilir?

Üçüncü Göz Nedir, Üçüncü Göz Nasıl Açılır?

Üçüncü göz veya Ajna, Hindu inançlarındaki 7 çakramızdan biridir ve bunlar, sayesinde enerji akışı artar veya azalır.

Çok eski zamanlardan beri, insanın görünmez bir göze bir algıya sahip üçüncü gözüne sahip olduğuna ve ona sahip olan kişinin benzersiz bir sezgiye sahip olmasına neden olduğuna inanılıyordu. Üçüncü gözü açmakla ilgileniyorsanız Size nasıl yapılacağını anlatacağız.

Hinduizme göre üçüncü göz, insanın sahip olduğu 7 ana çakradan biridir. Daha spesifik olmak gerekirse altıncı çakradır ve iki fiziksel gözümüzün ortasında yer alır. Zihin, sezgi ve hayal gücü ile ilgilidir ve ona karşılık gelen organı epifiz bezidir.

Bugün onu açık tutmak için bir alıştırma hakkında konuşacağız. Meditasyon veya Osho blokajı kaldırma egzersizleri gibi diğer tekniklerin aksine, bunu bu yöntemle uygulamak için sadece biraz zaman ayırmanız gerekecek.


Neden üçüncü gözünü açman gerekiyor?

Tüm çakralar bloke olabilir ve manevi enerjimizin boşa harcanmasına neden olabilir. Bununla birlikte, çakralar çalışabilir ve dengelenebilir. Üçüncü göz söz konusu olduğunda, ana tıkanıklığına genellikle “Maya” denir, “illüzyon” anlamına gelen bir perde ve bu da bizi bu fiziksel bedenden başka bir şey olmadığımıza inandırır.


Üçüncü gözü harekete geçirmek için egzersiz yapın.

Üçüncü gözümüzün potansiyelini genişletme egzersizi çok basittir: Sakin bir an bulmalı, meditasyon pozisyonunda oturmalı ve çakranın kutsal gerçeğini düşünmelisiniz, "Ben sadece gerçeği arıyorum". Sanki bir mantraymış gibi tekrarlamalısın.

Bu düşünce, bize ne kadar zarar verse de dünyayı olduğu gibi algılamamıza ve kabul etmemize yardımcı olacaktır. Dünya ihtiyaçlarımızı veya zevklerimizi karşılamadığı için, başka yöne bakma eğilimindeyiz ve dış düzlemin en gerçekçi algısını imkansız hale getiriyoruz.

Üçüncü gözün size verdiği vizyonun, uzaktaki şeylere bakmakla veya insanları veya nesneleri algılamakla hiçbir ilgisi yoktur. Üçüncü gözün gücü, farklı insanlarda farklı şekillerde kendini gösterebilir; bazı durumlarda "duymamıza" ve bazılarında rüyalarda net görmemize izin verir.

Üçüncü gözün gücü, gördüklerimizi beğenip beğenmemize bakılmaksızın çok faydalıdır, zihnin kendisinde zaten birçok kafa karışıklığı, idealleştirme, gerçek yaşamı deforme etmemize neden olan beklentiler vardır ve Ajna veya üçüncü göz bize yardımcı olur. manevi iç ile bağlantı kurmak için...

Lütfen gerçeği her zaman barış içinde aradığınızdan emin olun, çünkü ona aktif olarak sahip olmak her zaman tam açıklığı garanti etmez; tam aydınlanmaya ulaşmak için üstesinden gelinmesi gereken korkular gibi başka unsurlar da vardır. Uzun ve zorlu bir yoldur, ancak manevi barışa adanmışlık her zaman karşılığını verir.

Üçüncü göz de mistik ve ezoterik bir kavramın parçasıdır. Hinduizmin manevi geleneklerinde, insanların alnının tam ortasında olduğu söylendiği için çok dikkate alınır.

Bu görünmez göz, bireyi yüksek bilinç seviyelerine bağlayar Birçok insan bunun gerektirdiği güçleri harekete geçirmek ister.

Aynı zamanda, üçüncü göz açılınca telepati yapabilir, bir kişinin deneyimleyebileceği, gelecek ile ilgili tahminleri güçlenir ve sezgileri çok artar.

üçüncü göz nasıl açılır


Üçüncü göz nasıl açılır?

1- Karanlıkta daha fazla zaman geçirin: Üçüncü gözünü açmak isteyen kişi, ışığa ulaşmak için karanlığın olması gerektiğinden, yarı karanlıkta biraz zaman geçirmek zorunda kalacaktır.

İyi bir uygulama, tüm ışıklar kapalı olarak uyumak, karanlık odalarda meditasyon yapmak ve evde çok fazla ışık olmadan olabildiğince çok zaman geçirmektir.

2- Her gün meditasyon yapmak için bir dakikanızı ayırın: Meditasyon üçüncü gözü açmanın en önemli anahtarlarından biridir. Daha yüksek bilinç seviyelerine ve daha iyi bir maneviyata sahip olarak, sezginiz çok daha keskinleştirilebilir.

Her gün özel bir anı bir kenara bırakarak, her gün daha derin ve daha derin meditasyonlar yapmalısınız.

Disiplinli olmanız ve herhangi bir meditasyondan başarısız olmamanız tavsiye edilir; bu, üçüncü gözünüzü doğru bir şekilde açacaktır.

3- Sezginizi pratiğe dökün: Üçüncü gözü açmak, sezginin gelişimiyle yakından bağlantılıdır ve bunun tersi de geçerlidir, bu yüzden onu daha iyi ve daha iyi geliştirecek egzersizler yapmalısınız.

Sezgisel kapsamı artırana, pratik yapana, içinizdeki o algıyla bağlantı kurana kadar günlük olaylarla başlayın; Gözlerinizi bağlayarak ve başka bir kişinin önünüze görüntüler veya nesneler yerleştirmesini ve bunun ne hakkında olduğunu tahmin etmesini sağlayarak kendinize yardımcı olabilirsiniz.

Ayrıca, sezginizle pratik yaparsanız, üçüncü göz eşzamanlı olarak harekete geçecek ve size sakladığınız diğer fakülteleri verecektir ve bu çok önemlidir.

4- Çakralarınızı dengeleyin: Çakralarınız dengelenmişse ve enerjiniz artarsa, üçüncü gözü açmak çok daha kolay bir iş olacaktır.

Bunu yapmak için reiki terapileri alabilir, yoga yapabilir veya çakralarınızın doğru bir şekilde dengelenmesi için kristaller kullanabilirsiniz.

5- Sizi varlığınıza bağlayan faaliyetler yapın: Bu, ruhsal yaşamınızda ilerlemek ve üçüncü gözü açmak için önemli bir adımdır; Çevrenizde olup bitenlerin daha fazla farkına varmanıza ve kendinizle olan bağınızı güçlendirmenize yardımcı olacaktır.

Basit görünmesine rağmen, bu çok kolay bir iş değil; Modern yaşamın hızlı ve gürültülü bir ritmi olduğu için, her gün bile kendinize bağlı kalmak daha zorlaşır.

Ancak yukarıda bahsedilenler gibi uygulamalar (yoga, reiki, meditasyon) yapmak faydalı olabilir, ayrıca sessizliğin olduğu kutsal yerleri ziyaret edebilir ve huzurla meditasyon yapabilirsiniz.

6- Sürekli reiki enerjisi alın: Yalnızca üçüncü gözü açmanıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda enerjinizin daha iyi akmasına, iyi hissetmenize ve varlığınızın en derin kısmıyla bağlantı kurmanıza da yardımcı olur.


Basit meditasyon

Gözlerinizi kapatın: Başlamak için gözlerinizi kapalı tutmalı ve vücudunuzda hissettiğiniz her türlü gerilimden kurtulmalısınız.

10 derin nefes alın: Nefesi 5 saniye tutarsınız, kalp atış hızınızın düşmesine ve bezlerinizin daha iyi hizalanmasına ve daha mükemmel bir rahatlama durumuna ulaşmasına neden olursunuz.

İçinizi ışıkla yıkanmış olarak görselleştirin: Bu ışık ruhsal temizliğinizi, berraklığınızı sembolize etsin, mideniz seviyesine yerleştirin ve bu noktada zihninizin bilinçli olmasını sağlayın.

Bu ışığın ortasında beliren küçük bir merdiveni gözlemleyin. Kendi içinizde takip etmeniz gereken, yavaşça yükselen ve nazikçe nefes alan şifalı bir ışık gibi yükselir, kendinizi rahat hissettirecek kapasiteye göre ciğerlerinizi doldurur.

Işığı görselleştirmeye devam edin: Üçüncü göze ulaşıncaya kadar içinizde nasıl yükseldiğini görün, yavaşça ve rahatlayın, tüm organlarınızı sararken bu ışığın kalbinizden, boğazınızdan ve başınızdan geçtiğini hissedin.

Bu egzersiz, sahip olduğunuz enerjinin daha fazla farkında olmanıza yardımcı olduğu için üçüncü gözü açmak için mükemmeldir.

Üçüncü gözünüzün açılıp açılmadığını nasıl anlarsınız?

Sezginiz artar: Son zamanlarda, sezgileriniz eskisinden daha doğru olabilir, her tahminin ne kadar sağlam ve doğru olduğunu hissedebilirsiniz.

Buna ek olarak, çevrenizde bir şey olacağını hissettiğinizde bunu kanıtlayabilirsiniz.

Aynı şekilde, iyiyi ve kötüyü ayırt etmek için daha kolay bir zamana sahip olacaksınız. Gerçek şu ki, bu duygu sürekli olacak ve nihayet günlük hayatınızla yüzleşmenize yardımcı olacak.

Değiştiğinizi hissedersiniz: Üçüncü gözü açmak evrim ve dönüşüm ile eş anlamlıdır; bu duygularınıza yansımış olabilir; belki artık eskisinden daha hoşgörülüsünüz ve daha sık dayanışmayı uyguluyorsunuz.

Sezginizi bir kenara bırakmadan, diğer insanların sizinle olan niyetlerini çabucak fark edebildiğiniz ve bulunduğunuz ortamda olacak şeyleri tahmin edebilirsiniz.

Netliğe karşı yüksek hassasiyet: Bu, üçüncü gözünüzün açılmaya başladığının başka bir işaretidir; Her zamankinden daha açık ve parlak renklere karşı çok daha duyarlı olabilirsiniz.

Hoş olmayan bir his olmadığı unutulmamalıdır; onları daha önce doğru bir şekilde görmediğinizi de hissedebilirsiniz.

Kaşınızda baskı hissedebilirsiniz: Bu bölgede, üçüncü göz yer alır, özellikle önerilen egzersizlerden herhangi birini yaptığınızda veya hiçbir yerde yapmadığınız zaman ısı veya biraz baskı hissedebilirsiniz.

Üçüncü gözü açmak sizin için çok önemlidir. Çünkü bu sayede sezgilerinizle birlikte farkındalığınız artacaktır.


Üçüncü Göz Nedir ve Üçüncü Göz Nasıl Açılır? (6 Adım) Reviewed by bilgierdemdir on 14:29:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.