Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Ruhsal Savaşçıyı Yetiştirmenin 5 Yolu


Ruhsal Gelişimde yapılması gereken en önemli adımlardan biri zihninizdeki güce odaklanmaktır. Ruhsal savaşçıyı geliştirmek hayatınızı değiştirebilir. Eski bir Japon tekniği olan zihnindeki savaşçıyı yetiştirmek için bu 5 yolu hayatınıza dahil etmelisiniz.

Bu teknik bir olayı aşmak için size güç verecek bir yoldur.



Ruhsal Gelişim Tekniği

1- Zihninizde kendi güçlü ve savaşçı resminizi canlandırın.
Ruhsal gelişimde imajinasyon çalışmaları çok önemlidir. Zihninizde bu çalışmaları yapmaya başlayın. Kendinizin güçlü ve daha gelişmiş bir versiyonunu oluşturun. Bu sizin olmanızı istediğiniz idealinizdeki savaşçı olacak.
>>>İmajinasyon Teknikleri
2- Savaşçı Duruşunuzu Geliştirin.
Aklınızın içindeki bu güçlü savaşçı size yol gösterecek ama önce onu geliştirmelisiniz. Bu hayal ürünü kahramanınız size hayatınızdaki güçlükler için yol gösterecek.
[post_ad]
3- Sorunları Zihninizde Bitirin.
Japon samuraylar birbirleriyle dövüşmeden önce zihinlerinde karşılaşırlar ve orada savaşırlar. Sonra ise gerçekten dövüşürler. Zihinde savaşı kazanan gerçekten de kazanır. Sorunlarınızla zihninizde savaşın ve çözüm bulun...

4- Savaşçınızı Eğitin.
Kitap okuyun, araştırmalar yapın ve meditasyon yapın. Siz gelişirseniz savaşçınızda gelişir.

5- Savaşçınızı Gerçeğe Dönüştürün.
Kendinizde olmasını istediğiniz özellikleri savaşçınıza yükleyin. En gizli zayıflıklarınızın karşıtlarını o savaşçıya yükleyin. Savaşçı aslında yine sizsiniz. Göreceksiniz oluşturduğunuz bu hayali kahraman size büyük bir ilham kaynağı olacak ve bir süre zayıflıklarınız yok olacak...

Ruhsal savaşçıyı geliştirmek ve zihninizdeki savaşçıyı yetiştirmek için bu teknikleri kullanabilirsiniz. Bu teknik sizin öz gücünüze odaklanmak için bir aracı olacaktır. Savaşçı sizsiniz unutmayın.

Ruhsal Savaşçıyı Yetiştirmenin 5 Yolu Reviewed by bilgierdemdir on 16:05:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.