Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Ruhsal Enerji Kanallarınızı Açın.5 Adımla


Biz enerjiyiz. Ruhsal canlılarız. Tüm evren enerji kanalları ile var. Bedenimizde ruhsal enerjimizi etkileyen kanallar var. Biz bu enerji kanallarının farkında olmasak bile vücudumuz sürekli enerji alıp veriyor. Beynimiz elektrik ile çalışıyor aslında. Biz enerji üreten ve bunu kanalize eden bir bedene sahibiz.

Enerji Kanallarımızı Açarsak Ne Olur?

Bunu sadece çakralar olarak düşünmemek lazım. Bedenimizde 7 kanalın haricinde bine yakın kanal bulunmakta. Bu kanallar açıldığında bedenimiz o kadar güçlenir ve iyi hissederiz ki...

1- Kaygılarımız azalır. Enerjimizin doğru bir şekilde akması pozitif enerjinin bedenimize girmesini sağlar.

2- Dalgınlığımız azalır. Enerji kanalları tam olarak açık değilken sürekli olarak dalgın ve az odaklanmış oluruz.

3- Duygusal yoğunluğumuz azalır. Negatif duygularımız o kadar yoğundur ki bazen bizi hareket ettirmez. Pozitif olarak enerjimizi ve duygularımızı bu adımlarla düzenleyebiliriz.

4- Problemlerimizi daha hızlı çözebilir ve daha iyi odaklanabiliriz.

5- Şansımız ve pozitif enerjimiz çok yükselir.

Enerji Kanallarını Açmak için 5 Adım.



1- Adım

Enerjinize odaklanma çalışmaları yapmanız gerekir. Bunun için sakin bir yerde meditasyon yapmanız önemlidir. Yalnız kalmalı ve nefesinize odaklanmalısınız. Bunu yaparken bedeninizdeki pozitif enerjiye odaklanın.

2- Adım

İmajinasyon çalışmaları yapmalısınız. Bedeninizdeki tüm enerji noktalarının açıldığını hissedin ve bunu aklınızda canlandırın. Bunun için daha önce imajinasyon çalışması yapmanız yardımcı olacaktır.

3- Adım

Anın farkında olun. Farkındalık çalışmaları yaparak enerji kanallarınızı açabilirsiniz. Bu bedeninizde ve ruhunuzda enerjinin nasıl sıkıştığı ile ilgilidir. Akışın farkına vardığınızda bir baraj kapağının açıldığı gibi enerjiniz akacaktır.
[post_ad]

4- Adım

Pozitif enerjiye ve pozitif cümlelere odaklanın. Olumlama yapın. Enerji ile ilgili olumlama cümlelerini söyleyin. Unutmayın Negatif olan her şey enerjinizi kapatır.

>>>500 olumlama cümlesi

5- Adım

Ruhsal Enerjinizi Arttıracak Aktivitelere Odaklanın.
Bu bir ruhsal yolculuk unutmayın. Ruhsal enerjinizi artırdığınızda enerji kanallarınız açılacaktır. Bu sadece bir yöntem olarak düşünülmemeli. Kaynağa ulaşmanın pek çok doğru yolu var çünkü.
>>>Ruhsal Çağrı


Enerji kanallarını açtığınızda bedeniniz ve ruhunuz huzur bulacaktır. Kendinizi sağlıklı ve iyi hissedeceksiniz. Mutlu ve huzurlu hissetmenin ötesinde iş ve aile hayatınızda da çok olumlu dönüşler olacaktır.
Ruhsal Enerji Kanallarınızı Açın.5 Adımla Reviewed by bilgierdemdir on 14:44:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.