Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kendini Süper Modda Yaşa

modum düşüyor

Çoğu zaman modumuz düşük bunun en büyük nedeni olumsuz düşünmekten ve çoğu zaman gergin olmamızda yatıyor. Peki süper mod nedir? Modumuz neden düşer ve yükseltmek çok zordur. Kendinizi Süper moda almak için 5 güçlü adımı anlatacağız.

Her şey beyindedir ve beyin gerçekliğinizi değiştirir. Düşünceler yaşam şeklinizi ve diğer tüm aktiviteleri etkiler. Bilgi Erdemdir.
1- Düşüncelerinize Odaklanın.
Bu meditasyonun değişik bir versiyonu olabilir. Ama burada amaç düşünceleri durdurmak değil onları izlemektir. Bir şeyler düşünmeye çalışmanın aslında hiç bir şey düşünmemeye çalışmaktan daha zor olduğunu göreceksiniz.

Yapmanız gereken bu egzersiz zihninizi serbest bırakarak ne düşünmesi gerektiğini söylemeden beklemektir. Düşüncelerinizi serbest bıraktığınızda tüm düşünceler zihinizde akmaya başlayacak ve sonunda düşüncelerinizin gerçekliğine ulaşacaksınız.

2- En pozitif halinize Odaklanın.
Pek çoğumuz genellikle mutsuz halimizle ortalıkta dolaşırız. Hayatın standartı olarak bu durumu yaşarız. Ama gerçekte pozitif ve olumlu olduğumuz anda süper moda alırız kendimizi. En pozitif hale geçmek için bir zorlama yapmanıza gerek yok o zaten sizinle birlikte. Yapmanız gereken tek şey onu keşfetmektir.

3- Aklınızın sınırlarını kaldırın.
Bunu yapamam dediğinizde zihninize bir engel koyarsınız. Süper modda her şeyi yapabilecek kapasiteniz olur. Kendinize sınırlar koymayı bırakın ve engelleri aşın. Yapamayacağınız hiç bir şey yok.

4- Güzel yönlerinizi ortaya çıkarın.
Mesela gözleriniz güzelse ve bir kadınsanız gözlerinize doğru makyaj uygulayın. İyi bir konuşmacıysanız bu yönünüzü öne çıkarın. Cesaretli ve güçlü olun. Kendinize güvenin.

5- Kendinize aşık olun ve sevin.
Kendinize bir sevgi ve enerji gönderin. Kendinize saygı duyun. Bedeninizi bir tapınak ve ruhunuzu onun enerjisi ve gücü olarak görün. Siz harika olduğunuzu fark edin.

Düşüncelerinizi yönettiğinizde her şey değişir. Düşüncelerinizi meditasyon ve olumlama teknikleri ile yönetebilirsiniz. Bilinçaltınızı yönettiğinizde her şey değişir. >>>Bilinçaltını Temizlemek için 7 adım
Kendini Süper Modda Yaşa Reviewed by bilgierdemdir on 17:23:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.