Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilinçaltını Temizlemek için 7 Adım

bilinçaltını temizlemek için 7 adım blog yazısı resmi

Hepimiz bilinçaltını temizlemek için yöntemler deniyor ve ne yazık ki çok ta başarılı olamıyoruz. Pek çoğumuzun yaptığı hata aslında bilinçaltı temizliğinin ne olduğunu anlamamakta yatıyor.



Bilinçaltı temizliği aslında nedir?

İlk adım olarak bilinçaltını anlamamız gerekiyor. Bilinçaltı bizden uzak bir şey değildir. O tüm organlarımızın 24 saat çalışmasını sağlar. Sizin herhangi bir efor sarfetmenize gerek yoktur. O tüm programı yapar ve sistemi çalıştırır. Ama daha önemlisi o bir kayıt mekanizmasıdır.

Burası çok önemlidir. Bilinçaltı tek taraflı bir kayıt mekanizmasıdır. Kayıt girilebilir ama silinemez. Büyük bir beyin travması geçirmediyseniz doğduğunuzdan ölümünüze kadar tüm kayıtlar bilinçdışınızda kayıtlıdır.

Kısaca bilinçaltında hiç bir kayıtı silemez veya temizleyemezsiniz. Kayıtlar siz ölene kadar orada kalır. O halde bilinçaltı temizliği mümkün mü? Evet yine de mümkün doğru şekilde uygulanacak yöntemlerle kayıtları silemezsiniz ama yeni kayıtları çok daha güçlendirirsiniz.

Bilinçaltını Temizlemenin 7 Yolu

1- Bilinçaltı tekrarlanan her şeyi çoğaltır. 
olumlu cümleleri sürekli tekrarlayın. Bunu bir iş olarak değil bir ilaç gibi düşünün. Size iyi gelen harika bir ilaç olarak düşünün. Bedeninizi ve aklınızı şifalandıran bir adım olarak hayatınıza katın. Unutmayın eski kayıtları silemezsiniz. Ama yeni kayıtları çok güçlendirebilirsiniz. Bunun ilk adımı da budur.
>>>Olumlama Nasıl Yapılır?

2- Bilinçaltına pozitif kayıtlar girin.
Bilinçaltı pozitif düşüncelere açıktır. Ne kadar çok olumlu düşünce oluşturur ve bilinçaltınıza yollarsanız olumsuz ve negatif kayıtlar o kadar bilinçaltınızda yoğunluğu azalacaktır.
[post_ad]
3- Duygularınızı işin içine katın.
Bir olumlama yaparken onu hissedin ve duygularınızla yoğunlaştırın. Mutlu olduğunuzu hissedin.

4- Unutmaya çalışmak yerine kabul etmeyi öğrenin.
Kendinizi unutmaya zorlamak yerine kabul etmeyi öğrenin. Düşüncelerinizle savaşmak veya değiştirmek yerine kabul edin.

5- İçten affedin.
Bilinçaltınızda yaşadığınız olumsuz anıları içten affedin. Gerçekten affedin göreceksiniz üstünüzden bir yük kalkacak.

6- Acılara karşı gülümseyin.
Yaşadığınız negatif anıların olumlu yönlerini görmeye çalışın. Unutmayın yıllar sonra çoğu acı deneyim sadece bir gülümseme olarak kalacak size.

7- Kendinizi keşfedin.
İnsanlar aslında farklıdır. Kendi düşüncelerinizi en iyi bilen sizsiniz. Kendi eşsiz yönteminizi bulun ve kendinizi keşfedin. Bunun için kendinize zaman ayırın.

Bilinçaltını temizlemek değil programlamak gerekir. Bilinçaltı temizlemek için bu programlama tekniklerini deneyin. >>> Bilinçaltı Programlama Yöntemi




Bilinçaltını Temizlemek için 7 Adım Reviewed by bilgierdemdir on 15:50:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.