Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

7 Yolla İlişkinizi Farkında Olmadan Bozuyorsunuz.

ilişkinizi bozuyorsunuz

Hepimiz iyi bir ilişki istiyoruz. Bizi seven ve bir ömür mutlu yaşayacağımız bir insan hepimiz için harika bir olay. Ama farkında olmadan ilişkimizi bozabiliyoruz. Evet biz bilerek değil bilmeyerek yapıyoruz bunu.

İlişkimizi sabote ettiğimiz durumlar.



Onun ne istediğini bildiğini sanmak

Uzun ilişkilerde partnerinizin ne istediğini ona sormadan bildiğimizi düşünmeye başlarız. Karşı taraf ses çıkarmayınca doğru yolda olduğumuza inanırız. Ama karşı taraf çoğu zaman sizi sevdiği için susar. Bu yüzden partnerinize fikrini sorun. Onun iyiliği için yaptığınız şeylerden memnun olmayabilir.

Finansal Güçlükleri Sürekli Öne Sürmek.

Hayat zor ve maliyetler fazla. Ama bunun mutluluğunuzu gölgelemesine izin vermeyin. Siz para konusunda söylendikçe karşı taraf inciniyor. Bunun farkında olun. Para çözülmesi zor bir durum gibi durabilir. Ama aşk ve sevginin yerini hiç bir şey tutmaz.

Şakalaşmalar (lakaplar) Bazen Kırabilir.

Onunla şakalaştığın zaman onu incittiğinin farkına varmıyor olabilirsin. O şakanın altında bir gerçek payı olduğunu düşünebilir. Şakalaşma yerine güzel sözler söyle. Bu onu çok mutlu edecektir.
[post_ad]
İş hayatını Öne Sürmek

Yorgunum veya işim çok hepsi ilişkini gölgeleyen şeyler aslında. Zamanım var sonra ilgilenirim dediğin her an ilişkinde bir boşluk yaratıyorsun.

Her zaman Haklısın.

Eğer bir ilişkide her zaman haklı bir taraf varsa ve bu sensen ilişkini zedelediğinin farkında değilsin. Her zaman haklı olamazsın. Her zaman ilişkide doğru taraf sen olamazsın. Bu imkansızdır. Bu sadece egonun bir oyunudur. İlişkini sabote etmenin en iyi yolu da budur.

Kaybetme Korkusu Olmaması.

Onu kaybedeceğinden korkmuyorsan ilişkinde hataları çok rahat yaparsın. O kişi seni çok sevse de bir gün limiti doldurabileceğini unutma sakın.

Güven Duygusunu Zedelemek

İlişkide en büyük hata güven duygusunu kaybetmektir. Karşı taraf size güvenmiyorsa bu ilişkiyi korkunç derecede zedeler ve en sonunda ilişki biter.

Bonus
Karşı Tarafa Aptalı Oynatmayın.
Karşı taraf sırf sizi seviyor diye bazı şeylere gözünü kapatıyor olabilir. Ama bu ilişkinin düzgün yürüdüğü anlamına gelmez. Onun sevgisi kadar saygısını da kazanmanız gerekir bunu kaybettiğinizde ilişki zaten kendiliğinden biter. İlişkinizi farkında olmadan bozabilirsiniz. bu yazımızı mutlaka okuyun. >>> İlişkileri iyileştirmek için 3 güçlü yöntem
7 Yolla İlişkinizi Farkında Olmadan Bozuyorsunuz. Reviewed by bilgierdemdir on 14:22:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.