Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

İlişkileri İyileştirmek İçin 3 Yöntem



İlişki, dediğimiz zaman sadece aşk ilişkisi, olarak düşünmeyin. Tüm ilişkileri iyileştirecek bir yöntem önereceğiz sizlere. Aile ilişkilerini, aşk ilişkilerini ve iş ilişkilerinizi düzeltecek bu yöntemler. Öncelikle ilişkilerimiz bize iyi gibi gelebilir ama belli sıkıntılar olabilir ve biz bunun farkında olmayabiliriz. Bu yöntemler ile ilişkimizi canlandırabilir ve kurtarabiliriz.


Dinle, yoksa dilin seni sağır eder, Yüzleş, yoksa kalbin seni esir eder, Anla, yoksa zihnin seni deli eder.. Kızılderili Atasözü 
1. Nasıl Etkili İletişim Kurabilirim.

İlişkileri bitiren ve bozan en büyük etken iletişim problemidir. "Sen beni anlamıyorsun" ile başlayan her konuşma iletişimin ne kadar zayıfladığını gösterir. İletişimin temel amacı karşındakini anlamak ve ihtiyaçlarını öğrenmekten geçer. Bunun da yolu onu dinlemekten geçer. İletişimin en büyük eksikliği burada başlar. Karşılıklı olarak birbirine saygılı bir dinleyiş yapmalısınız. Birbirinizi anlamaya odaklanmalısınız. İlişkinin en önemli adımı budur.

2. Sevginin Enerjisi

İlişkilerinizde sevgi enerjisini kullanın. Bu 5 basit yöntem ile sevginizin enerjisini yükseltin.

*Sevgi dokunuştur.
Ona sarılmak ve onun elini tutmak bunlar ilişkiye verilecek pozitif enerjilerdir. Tüm ilişkilerde geçerlidir. İş arkadaşınızın omzunu sıvazlamak veya güçlü bir el sıkışı sevginizi yükseltir.

*Hediyeler
Ona bir hediye almak sevgi enerjisini yükseltir. Pahalı bir hediyeye gerek yoktur. Onu sevdiğinizi gösteren basit ama anlamlı bir hediye daha etkili olacaktır.

*Kaliteli Zaman
Onunla yemeğe çıkın ve facebook'a bakmayı bırakın. Tamamen onunla ilgilenin ve onu dinleyin. Sohbet edin ve o andan zevk alın. Göreceksiniz onu ayırdığınız bu süre ilişkiniz için çok iyi gelecektir.

*Ona hizmet edin
Sakın bunu yanlış düşünmeyin. Sevgi enerjisini yükselten basit bir eylemdir. Onun yaptığı bir işi üstlenin ve ona küçük bir sürpriz yapın. İş ve Aile ilişkilerinizde de aynı şekilde yapabilirsiniz bunu.

* Olumlamanın Gücü
Ona "Seni çok seviyorum. Sen benim için çok değerlisin" deyin. Ona güzel cümleler ve sözler söyleyin. Ne kadar zeki ve iyi kalpli olduğunu söyleyin. Bu sevgi enerjisini yükseltecektir. İş hayatında da problem yaşadığınız iş arkadaşınıza " Çok başarılısın, seninle çalıştığım için şanslıyım" gibi güzel cümleler kurabilirsiniz.
[post_ad]
3. Empati Kurun.

Karşıdaki kişinin yerine kendinizi koyun ve duygu durumunu anlamaya çalışın. Duygu durumunu çözümlemenin en kolay yolu empatidir. Karşıdaki kişi gibi düşünmek olarak tabir edilen empati ilişkinize çok iyi gelecektir.


İlişkileri İyileştirmek İçin 3 Yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 13:41:00 Rating: 5

1 yorum:

  1. Merhaba, Benim adım "ALLIE REYNA" Birleşik Devlettenim. Ruben ile 7 yıllık evliyim. İşler çirkinleşmeye başladı ve neredeyse her seferinde kavga ve tartışmalarımız oldu. Boşanma davası açtığı bir noktada daha da kötüleşti ... Fikrini değiştirip benimle kalması için elimden geleni yaptım ama tüm çabalar boşa çıktı. Her şeyi yalvardım ve denedim ama yine de hiçbir şey işe yaramadı.

    Biri beni sonunda bana yardım eden bu harika, harika büyücü dr obasuyi ile tanıştırdığında atılım geldi ... Böyle şeylerin hayranı olmadım ama isteksizce denemeye karar verdim çünkü çaresizdim ve başka seçeneğim kalmadı. .. Özel dualar yaptı, kökler ve şifalı bitkiler kullandı ... 2 gün içinde Ruben beni aradı ve neden olduğu tüm duygusal travma için üzgündü, eve geri döndü ve mutlu yaşamaya devam ediyoruz. BABA OBASUYİ benim ve ailem için ne harika bir mucize yaptı.

    Onu dünya çapında sorunları olan birçok çiftle tanıştırdım ve iyi haberleri var ... Dışarıdaki birinin yardımına ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Her türden acil yardım için WhatsApp aracılığıyla dr obasuyi ile iletişime geçin: +2348059424310
    Veya onu Gmail'e gönderin: babaobasuyi@gmail.com

    YanıtlaSil

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.