Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Enerji Bağlantılarınızı Güçlendirin. Hayatınızı Güçlendirin.

enerji bağlantılarını güçlendirin

Enerji bağlantılarınızı güçlendirin. Enerjiniz tüm bedeninizde ve beyninizde çalışıyor. O bize hareket ve güç veriyor. Enerjimiz sadece yediklerimizden gelmiyor. O kuantum bağlantılarımızdan da geliyor. Tüm her şey enerji ve biz bunun farkında değiliz. Yaşadığımız alana enerjimizi bırakıyoruz. Kullandığımız eşyalarda ve diğer her şeyde enerji izlerimiz kalıyor.

Enerji bağlarını anlamak için basit bir örnek verebilirim. Sevdiğiniz bir giysiyi düşünün. Onu giydiğinizde daha güzel ve huzurlu hissedersiniz. Giysinin başına bir şey geldiğinde (yırtıldığında veya kullanılamayacak bir hale geldiğinde) onunla kurduğunuz enerji bağı yüzünden üzülür ve negatif hissedersiniz.

Kısaca her şey bizle enerji bağı kurar ve bizde her şeyle aynı bağı kurarız. Bu bağı güçlendirdiğimiz de ise gerçekte çok güçlü ve huzurlu hissederiz. Bu bağ çevremizdeki kişilerle de kurulur. Pozitif ve negatif olarak ikiye ayrılır. Pozitif bağlarda iyimser ve huzurlu hissederken. Negatif bağlarda öfkeli ve hırslı hissedersiniz.

Kişilere pozitif düşünce ile yaklaşırsanız pozitif enerjinizi yükseltirsiniz. O kişi ile bağınız güçlendiğinde daha iyimser ve güzel arkadaşlıklar kurarsınız. O kişi size daha iyi ve güzel davranır.

Enerji Bağlarını Yükseltmek için 5 Adım.

1- Auranızı Güçlendirin.
Çevrenizde bir enerji vardır. Bu enerji çevresel enerjinizdir. Renkleri vardır. Auranızı güçlendirmek için pozitif düşünmenizi ve olumlama yapmanızı önerebiliriz. Bu sayede negatif duygu durumuna düşmez ve auranızı zayıflatmazsınız.

2- Farkındalığınızı Arttırarak Enerji Bağlarınızı Hissedin.
Bir kişiye veya bir yere ait enerjiyi hissedebilirsiniz. Bu enerjiyi aldığınızda pozitif mi veya negatif mi olduğunu görebilirsiniz. Önemli olan bağları hissetmek ve o bağları kullanarak pozitif enerji yüklemektir.

3- Hepimiz birbirimize bağlıyız.
Bunun farkına varmak ve bu anlayışı kavramak çok önemlidir. Tüm evren birbirine kuantum düzeyinde bağlı. Her şey bir noktadan genişleyerek bu hale geldi. Tüm canlı cansız varlıklar atomlar ile birbirine bağlı. Bunu hissettiğinizde enerjinizin bağlantısını yükseltmeye başlayacaksınız.

4- Sağlıklı Yaşayın.
Bu sadece kötü alışkanlıkları bırakmakla ilgili değil. Bu pozitif yaşamak ile de ilgilidir. Pozitif düşünmek pozitif yaşamanızı sağlar. Pozitif düşünerek negatif duygu durumundan kurtulursunuz.

5- İç dünyanızda yolculuğa çıkın.
Tüm hatamız iç dünyamızı görmezden gelmemiz oluyor. İç dünyamız bizim en önemli noktamız. İçerdeki duyguları ve düşünleri kontrol etmediğiniz sürece mutlu ve huzurlu olmanız zordur. Çok çabuk yıkılı ve çabuk vazgeçersiniz. İç dünyanızı anlamadığınız için kaygı duyar ve kaybolursunuz. İç dünyanızı yönettiğinizde kaygılarınız azalır ve evrensel olarak bağlantılarınız artar.

Enerji bağlantıları tüm çevremizde ve ötesinde her yerde mevcuttur. Enerjimizi çeken ve negatif enerji yükleyen kişiler vardır. Biz bunlara enerji vampirleri diyoruz. Bu yazımızda enerji vampilerinden korunma yöntemlerini okuyabilirsiniz. >>>Enerji Vampirleri



Enerji Bağlantılarınızı Güçlendirin. Hayatınızı Güçlendirin. Reviewed by bilgierdemdir on 16:10:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.