Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Enerji Vampirlerinden Korunmak İçin 7 Yöntem


Harika bir güne başladınız. Enerjiniz o kadar yüksek ki bugün dünyayı yerinden oynatacakmış gibi hissediyorsunuz. Sonra o kişi geliyor ve sizin tüm enerjinizi alıyor. Modunuz düşüyor ve duygu durumunuz yerle bir oluyor. Önce bir anlam veremiyorsunuz. Sonra bütün gününüz, negatif olarak geçiyor. Bir anlam verememeniz normal. Çünkü fiziksel bir ispat mümkün değil. Ama psikolojik ve spritüel olarak bir cevap var. O modunuzu düşüren kişi bir enerji vampiri.

Öncelikle neden psikolojide bir cevabı var onu söyleyelim. Bazı insanlar karşıdaki insanın duygularını düşürmek isterler. Bunu bencillik olarak açıklayabiliriz. Kimi insanlar sizin mutsuz olmanızı ve üzüldüğünüzü görmekten hoşnut duyarlar. Bazı insanlarda bu artık huy halini almıştır. Bu insanlar negatif düşüncededirler ve bencildirler.


Spritüel olarak çok güçlü bir cevabı var. Çünkü hepimiz birbirimizle ruhsal kordonlarla bağlıyız. Biz buna enerjisel bağlantılar diyoruz. Bir insan ile konuşmaya başladığınızda bir enerji bağlantısı açılır ve enerjiniz birbiri ile bağlanır. Bazı insanlar bu enerji bağlarından yararlanır ve sizin pozitif enerjinizi kendilerine doğru çekerler. Bu eylem, bilinçli bir eylem değildir. Bilinçaltının oluşturduğu bir eylemdir. İşte vampirlik deyimi de burada devreye girer.

Peki bu enerji çeken insanlardan yada kısaca enerji vampirlerinden nasıl korunabiliriz. Öncelikle bu insanlarla ilişkimizi kesebilir ve görüşmeyebiliriz. Ama böyle bir şansımız yoksa yapmamız gereken 7 şeyi aşağıda sıraladık.
Kişinin niyetini anlamak istiyorsan son cümlesine bak.    Mevlana
1- Derin bir nefes alın ve söyledikleri kelimelerin ve cümlelerin sizi üzmesine izin vermeyin. Zihninizi pozitife odaklayın.

2- Farkındalık yapın ve söylediği her kelimenin farkında olun ve bunların altında yatan amacında farkına varın. Sizi kendi negatif dünyasına çekmesine izin vermeyin.

3- Gülümseyin ve gülümsemenize tutunun. Pozitif konulardan konuşmaya gayret edin. Dertlerinizden veya sorunlarınızdan sakın bahsetmeyin ve o bahsettiğinde dinleyin ve sadece kibar cevaplar verin. Asla yorum yapmayın.

4- İmajinasyon yapın. Çevrenizde bir enerji duvarı olduğunu ve bunun her seferinde daha güçlendiğini hayal edin.

5- Manipülasyon yaparlar. Bu işte ustadırlar. Kısaca sözlerinin ve düşüncelerinin tek amacı vardır. Negatif düşünce oluşturmak. Yaptıkları yönlendirmelere uymayın ve düşünce çemberlerinden çıkın.

6- Senin en zayıf noktanı bilirler. Seni tanırlar ve neye tepki vereceğini bilirler. En kötüsü senin en zayıf noktalarını bilirler. Senin koruma kalkanını bu sayede kolayca alt ederler. Kendi zayıf noktalarını keşfet ve en çok neye tepki verdiğini bul. Bu durumları güçlendir ve huzurlu hisset.

7- Olumlamalar ve dualar her zaman etkilidir. Bu kişi sizin modunuzu düşürmek istediğinde içinizden bir dua okuyun veya olumlama yapın. Bu sayede enerjiniz korunacaktır...

Unutmayın! Her şey sizin elinizde ve hatta zihninizde. İnsanlara izin verdiğiniz kadar sizinledirler. Eğer bir insan sizi sürekli üzüyorsa onu uyarın ve böyle yapmaması gerektiğini söyleyin. Eğer sizi dinlemiyorsa onu hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Seçimlerinizi yapın ve seçimlerinizin en çok sizi etkilediğini unutmayın lütfen...


Enerji Vampirlerinden Korunmak İçin 7 Yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 19:28:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.