Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Düşünce Gücünün Bilinmeyen 10 Yasası



Düşünce gücü kavramını duymuşsunuzdur. Bir dönem çekim yasası olarak ve "Sır" kitabı ile hayatımıza girmişti. En bilinen kitabı %100 düşünce gücüdür.

Düşüncenin bir gücü olması tuhaf gelmemeli çünkü zaten hayatımızda tamamen etkili bir durumdadır. Biz düşünen canlılarız.

Pek dile getirilmeyen ama hayatımızı etkileyen 10 yasa nedir.

1- Hayallerini başkaları ile paylaşma.
Çok ilginç bir araştırma insanların hayallerini başkaları ile paylaştıktan bir süre sonra enerjilerinin düştüğü gözlemlenmiş. O hayale karşı istekleri azalıyormuş

2-Düşünceyi Serbest Bırakmak.
Elinde küçük bir top tuttuğunu düşün bunu hedefe fırlatman gerekiyor. Topu sıkı sıkı tutarak bu eylemi gerçekleştirebilir misin? Düşünce Gücü tam olarak böyle çalışır. Top isteğindir. Aklındaki düşüncedir ve onu serbest bıraktığında gerçekleşecek durum için adım atarsın.

3- Düşünceyi Olmuş Gibi Hissetmek.
Hisleriniz devreye girmediği müddetçe ne yazık ki düşüncelerinizi gerçekleştiremezsiniz. Çünkü duygular düşüncenin güçlenmesini ve enerjinin artmasını sağlar.

4- İşaretleri Fark Etmek.
Eğer düşünce gücü ile ilgili iseniz şunu fark etmişsinizdir. Bazı şeyler sizi bulur. Aklınızda bir soru sorduğunuzda onun cevabını alır ve doğru insanlar karşınıza çıkar mesela. İşte düşünce gücü belli işaretler ile çalışır.

5- Sıradışı Düşünmek
Sıradan bir düşünce yapısı ile büyük başarılar elde edemezsiniz. Sıradışı düşünmek demek farklı açılardan olaylara bakabilmek ve düşünce yöntemini geliştirmektir. Bize olaylara bakarken tek bir yönden bakmayı öğretirler. Her zaman tek bir cevap ve yöntem varmış gibi gelir. Ama farklı düşünmeye başladığımızda çok farklı çözümler bizi bulacaktır.

6- Özgür Düşünceye Odaklanmak
Kısıtlanmış bir sınır ile düşüncelerimizi gerçekleştiremeyiz. Bazen sınırlarımızın dışına çıkma özgürlüğünü düşüncelerimize vermeliyiz. Zihnimizi özgür kılmalıyız.

7- Bilinçaltının Gücü
Düşüncelerimizin en temel noktası, bilinçaltımızdır. Bilinçaltımız bizim en büyük yardımcımızdır. Eğer bilinçaltını doğru şekilde anlayabilirsek düşünce gücünü harekete geçirebiliriz.
Bilinçaltı bilmeniz gereken 7 şey nedir.

8- Düşünceyi somutlaştırın.
Düşüncenizi yazıya dökün ve resmini çizin. Bir yerlere her zaman not alın ve düşüncenizi somutlaştırmak için adımlar atın.

9- Düşüncenin bir akışı vardır bunu fark edin.
Düşünce gücünü denedim ama bir sonuç alamadım diyenlerdenseniz bir akışın içinde olduğumuzun farkında değilsiniz. Hayatın ve dahası düşüncenin bir akışı vardır. Hayatta her şey sen hazır olduğunda seni bulur.

10- Gerçek güç içinizde saklıdır.
Herkes kendi içindeki gücü keşfetmeli çünkü ancak böyle başarı hepimizi bulur. Kendini bilmeyen ve tanımayan bir insan ne yazık ki düşünce gücünü harekete geçiremez.
[post_ad]
Düşünce Gücünün Bilinmeyen 10 Yasası Reviewed by ender on 20:16:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.