Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilinçaltı Bilmeniz Gereken 7 Şey Nedir?


Bilinçaltı nedir ?

Bilinçaltı biz farkında olmadan nefes almamızı, kalbimizin atmasını sağlayan ve organları yöneten beyin bölümüdür. Fakat gerçekten bilinçaltı çok farklı alanlara hükmeder. Bilim adamlarının son araştırmalarına göre beyin tüm kararları bilinçaltı ile alır.

Kısaca siz karar aldığınızı sandığınızda aslında bu kararı bilinçaltı sizin yerinize almış ve uygulamaya başlamıştır. Harika pinpon oynuyor, örgü örüyor veya yüzüyorsanız. Size kötü bir haberim aslında bilinçli tarafınızın bu işlerle ilgili yaptığı pek bir şey yok her şey bilinçaltında.
[post_ad]
Peki bilinçaltı ile ilgili bilmeniz gereken 7 şey nedir?

Bilinçaltı temizliği nedir ve mümkün müdür?

Bilinçaltı telkini nedir?

Bilinçaltını olumlama ile düzeltmek mümkün mü?

Sorulara cevap arıyorsanız bize biraz vakit ayırmanızı rica edeceğiz. Eminiz ki bilinçaltı ile ilgili pek çok soruya cevap bulacaksınız...

Bilgi Erdemdir - Bir kişisel gelişim sitesi...
Bilinçaltı Bilmeniz Gereken 7 Şey Nedir? Reviewed by bilgierdemdir on 19:23:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.