Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilinçaltının Derinliklerine İnmek İçin 5 Adım


Bu bir yolculuk ve 5 adımla bilinçaltınızın derinliklerine doğru yolculuğa çıkacaksınız. Adım adım bu yolculuğa başlayacağız. Geldiğiniz noktada zihninizin derinliklerinde örttüğünüz detaylar su yüzüne çıkmaya başlayacak. Hadi başlayalım o halde.

İçinize ne kadar çok ışık girmesine izin verirseniz, Yaşadığınız dünya da o kadar parlak olur. / Deepak Chopra
Derinlere inmeden önce rahatlamanız ve sessiz bir yerde olmanız önemlidir. Sessiz bir yerde uzanarak gözlerinizi kapatın ve sırayla aşağıdaki adımları uygulayın. Öncelikle bir 15 dakika sadece nefes alışverişinize odaklanın.

1- En Büyük Korkunuza Konsantre Olun.
Bu durum sizi rahatsız etse de sizi en çok rahatsız eden ve korkutan şeyi düşünmenizi istiyoruz. Bu bilinçaltı derinliklerindeki ilk anahtarımız çünkü. Bir süre bu korkunuzu düşünerek korkunuzla yüzleşmeniz gerekmekte.

2- Çocukluktaki en çok hatırladığınız Anınıza Konsantre Olun.
Hepimizin çocukken unutamadığımız bir anısı vardır. Birden çok olabilir ama sizi en çok etkileyen anıya konsantre olun. İyi veya kötü olmasından çok sizde iz bırakan anı olması çok önemlidir.

3- İlk Aşkınıza Konsantre Olun.
Şimdiki adım ilk aşkınız. Çok geçmişe gidebilir. Ama dikkat edin. Buradaki durum tamamen sizin platonik olan duygularınız ile ilgilidir.
[post_ad]
4- İlk Kavganıza Konsantre Olun.
Evet ilk çocukluk kavgasından tutun gençlik kavgasına kadar hatırladığınız anınıza dönmenizi isteyeceğiz.

5- Şimdi tam şu anda kalın ve şimdiye odaklanın.
Bilinçaltınıza ilk 4 adım ile belli derecede bir iniş sağladığınız söylenebilir. Ama asıl olan şu ana odaklanıp daha fazla derinlere inmekte başarılı olmanızda yatar.

Bilinçaltınıza indiğinizi nasıl mı anlarsınız. Çoktan unuttuğunuz pek çok anı gün yüzüne çıkmaya başladığı an bilinçaltınızın derinliklerine doğru bir adım atmış olacaksınız.

Bundan sonra anda kalarak bilinçaltına olumlama cümleleri söyleyerek yükleme yapabilirsiniz. Bu sayede bilinçaltına emir verebilir ve onu programlayabilirsiniz.


Bilinçaltının Derinliklerine İnmek İçin 5 Adım Reviewed by bilgierdemdir on 21:27:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.