Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hayatın 7 Harikası Nedir? Hayatı İyileştirmek Senle Mümkün?



Hayatımızı daha iyi nasıl yaparız? Hayatı daha güzel nasıl yaparız? Hayatı iyileştirmek için ne yapmalıyız. Bence cevap bizde saklı. Neden mi? Çünkü hayatta bakış açımız hayatı değiştirecek en büyük güçtür. Hayatı güzelleştiren ve iyi yapan 7 harika nedir? Hayatı daha iyi yaşamanın 7 yolu bu harikalarda yatıyor.

“Korkmayı bıraktığınızda, kendinizi iyi hissediyorsunuz.” Spencer Johnson

Hayatı Güzelleştirecek ve İyileştirecek 7 Şey


1. Ailemiz:
Beni çoğu zaman düşündüren şey onların iyi olmasıdır. Bence hayatın 7 harikasından biri ailemizdir. Aile her şeydir. Onlar bizi mutlu eden ve huzur veren harika güçtür. Onlara sığınırız fırtınalı havalarda. Bizi iyileştirecek şeylerden biri ailemizdir. Aile o kadar önemlidir ki bize hayatın tüm güzelliğini sunan temelde ailemizdir.

2. Çalışmak:
Beni en çok mutlu eden şey nedir? Bunu uzun uzun düşündüm. Dinlenmek rahatlatıyor ama çalışmak işte beni en çok mutlu eden bu... Kızmayın bana, aslında temelde hepimiz çalışmanın iyi geldiğinin farkındayız. Uzun tatil dönemlerinde bunu fark ederiz. Özellikle sevdiğiniz işi yapıyorsanız çalışmak hayatınızı hemen iyileştirir.

3. Sıkı Dostlar:
Bir veya iki sıkı dostun varsa eşsiz bir şeye sahipsin... Çünkü çoğu kişinin böyle bir dostu yok. Arkadaş demiyorum... Tamamen sizinle o yolda yürüyecek dostlardan bahsediyorum. Zor gününüzde yanınızda olan sıkı dostlardan bahsediyorum.

4. Dürüstlük:
Bence bu hayatın 7 harikasından biri. Çoğu insanda olmayan bir meziyet ve bence sizde varsa gururla söyleyebilirsiniz. İnsanlar artık dürüst değil. Çoğu zaman negatif konuşuyor ve davranıyorlar. Ben hayatın içinde bu özelliği çok önemli görüyorum.

5. Eşiniz:
Doğru bir kişi ile evliyseniz veya birlikteyseniz ne mutlu size bu hayatınızı güzelleştirecek en güzel şeylerden biri... Hayatımızda sığınacak en güzel liman. Umut ışığımız birlikte yürüdüğümüz kişi. Tek büyük destekçimiz.

6. Babamız ve Annemiz:
O kadar değerli iki insan bu iki kişi. Fedakarlıkları ile hayatımızı güzelleştirdiler. Babamı kaybettiğimde bunu çok daha iyi anladım. Büyük bir eksiklik var hayatımda. Sanki bir parçam yok gibi artık. Akıl hocam ve danıştığım insan yok. Annemizde öyle bize huzur veren insan... Her ne olursa olsun o benim evladım diyen kişi...

7. Çocuklarımız:
İşte hayatın en büyük harikası. Allah her olmayana nasip etsin. Hayatın en değerli anlamlarından biri. Hayat gerçekte zaten çocuklarına güzel bir gelecek vermektir.


Hayatın 7 Harikası Nedir? Hayatı İyileştirmek Senle Mümkün? Reviewed by bilgierdemdir on 23:35:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.