Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

İyi Olasılıkların Kapısını Açmanın 7 Yolu

iyi olasılıklar


Bir seçim yapıldığında olasılıkların kapısını açarız. Hayat bazen satranç gibidir. Satrançtaki olası hamle kombinasyonu sayısının, evrendeki yıldız sayısından fazla olduğu söylenir. Satrancın ilk dört hamlesindeki kombinasyon sayısı 318,979,564,000'dir. İlk on hamlesindeki kombinasyon sayısı ise 169,518,829,100,544,000,000,000,000,000'dir. Hayatta her seçim yaptığımızda olasılıklar hamle sayısı gibi artar. Kimsenin farkında olmadığı bu kadar çok seçim şansımız varken kısır döngüye girmemizdir.

📢 Dinleyebilirsiniz.


Hayatın içinde olasılıkların gücünü kullanın.


#1 Seçim yapmak bazen zordur.
İşte burada önemli olan seçim yapabilmektir. Eğer mücadele etmek için dünyaya gelmediyseniz kaybedersiniz. Bir ceylan doğduğu andan itibaren aslanın yemi olabileceğinin farkındadır. Seçim yapmak işte bu yüzden çok önemlidir. Seçimler bize yeni olasılıkların kapısını aralar.Onun için bizi ne kadar zorlasa da seçim yapmalıyız.

#2 Önemli Kararlar Almak.
Hayatımızda bazen yolunda gitmeyen şeyler olur. İşte burası tıkandığımız ve suyun akışının azaldığı yerlerdir. Bunu değiştirmenin en önemli yolu karar almak ve bunları uygulamaktır. Suyun akışını tıkayan negatif düşünceleri değiştirmek elinizdedir.

#3 Kendine İnanmak.
Olasılıklar size ve diğer her şeye bağlı olabilir. Ama siz kendinize inanmıyorsanız büyük ölçüde olasılıklar azalacaktır. Onun için kendine inanmak ve seçimleri arttırmanın ana yolu kendinde güveni sağlamaktan geçmektedir.

#4 Farkındalığı arttırmak.
Bu çok kolay bir adım değil ama farkındalığınızı arttırırsanız yapacağınız pek çok şey çok daha iyi bir his verecektir. Seçimlerinizi daha farkındalıkla yapmak size kazandıracaktır ve size daha iyi seçimler yapmanın yolunu açacaktır.

#5 Kalbinizin sesini dinleyin. 
Olasılıklar evreninde yaşıyoruz. Her şey mümkün ve kapısı açık. İşte bu kadar çok olasılık içinde kalbinizi dinlemek çok önemli. Çünkü bir rehbere ihtiyacınız olacaktır. Bu rehber size hayatınızda her zaman ışık tutacak iç sesinizdir.

#6 Meditasyon Yapın.
Dingin bir zihin doğru seçimler yapar ve bu da güzel olasılıkların kapısını aralamamızı sağlar. Dingin bir zihin iyiyi kötüden çok daha kolay ayırır. İşte bu da hayatımızı değiştirmemizde büyük rol oynar.

#7 Bilinçaltını anlamak.
Olasılıkların en büyük anahtarı bilinçaltında yatar. Bilinçaltı pek çok olasılıktan en iyisini bizim için hesaplamaya çalışır. İşte burada önemli olan sizin bilinçaltınıza nasıl ulaştığınızdır. Onu fark etmek önemlidir. İçinize doğan bir düşünce genellikle bilinçaltıdır. Bilinçaltı size işaretler gönderecektir. Dikkat ederseniz fark edeceksiniz.
İyi Olasılıkların Kapısını Açmanın 7 Yolu Reviewed by bilgierdemdir on 11:40:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.