Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Sıradan Hayatı Sıradışı Yapmak

sıradan hayat sıradışı yapmak

Hepimiz bir zamanlar ünlü olmak istedik ve belki hala olmak istiyoruz. Hepimiz zengin ve çilesiz bir hayat istiyoruz. Ama hayat bize üç aşağı beş yukarı sıradan hayat veriyor. Sıradışı bir yaşam nasıl olur. Önce bunu anlamamız gerekiyor.


Sıradışı Yaşam Aslında nedir?

İşten ayrılalım bar gazino gezelim değildir. Ya da bir kulübeye yerleşip kendimizi soyutlayalım değildir. Sıradışı yaşam verdiğimiz tepkiler ve duygular ile ilgilidir. Gelin 5 maddede sıradışı yaşamı anlayalım.

#1 Hayallerin için Çalışmaya başla. 
Bu hemen işinden çık veya evini değiştir değildir. Bu hayallerin için para biriktir ve mücadele et demektir. Hayallerin sana sıradışı bir yaşam verecektir. Çünkü onlar temelde eşsizdir. Onun için onları gerçekleştirmek için çalışmalısın.

#2 Düşünce Yapını Değiştir.
Toplum gibi düşünmek zorunda değilsin. Ailen ve hatta annen, baban gibi de düşünmek zorunda değilsin. Kendi iç dünyanı serbest bırak. Bolca kitap oku ve hayatı yaşayarak öğren. Kendi yargılarını geliştir ve kendi düşüncelerini olgunlaştır. En önemlisi bakış açını genişlet.

#3 İç Sesini Dinlemeyi Öğren.
Bazen hayatta iç sesini dinlemek önemli adımlar atmana sebep olabilir. En güzel tavsiyeler iç sesinde oluşabilir. Hayatı sıradışı yaşamak istiyorsan en çok kendini dinlemelisin. Sıradan insanlar başkalarının tavsiyelerine muhtaçtır. Ama farklı yaşamak isteyenlerin tek ihtiyacı içindeki sesi dinlemektir.
[post_ad]
#4 Başkaları Ne Düşünürü Aşmak.
Hepimiz başkalarının düşüncelerine önem veririz. Onların bizim üstümüzde bir etkisi hatta kontrolü vardır. Ama bu aslında büyük bir hatadır. Kendi üstümüzde sadece bizim kontrolümüz olmalıdır. Başkalarının düşünceleri kendilerini ilgilendirir. Eleştirilmekten korkmamalıyız. Biz yerden yere vursalar bile ayağa kalkıp tekrar kendi yolumuzda devam etmeliyiz.

#5 Ruhsal Bir Yolculuktur Hayat.
Farkında olalım veya olmayalım. Her şey enerjinin belli formlarından başka bir şey değil. Tüm dünya ve evren her şey enerji aslında. İşte bu enerji temelde ruh dediğimiz kavram.

Her şey bu enerji ile yaşıyor ve var oluyor. Bunu fark ettiğimizde herkesin yürümesi gereken bir yolun olduğunu görüyoruz. Belli aşamalardan geçmeden gerçeğe ve hayallerimize kavuşamayız. Bu yolu yürümemiz ve bu adımları atmamız gerekiyor.

Sıradan Hayatı Sıradışı Yapmak Reviewed by bilgierdemdir on 10:55:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.