Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Korkularından Daha Büyüksün! Mücadele Et.

sorunları çözmek ve güçlü olmak

Hepimize güzel güneşli bir gün vaat edildi. Ama çoğumuz sadece yağmurlu günler gördük. Sorunları çözmek ve güçlü olmak için bu yazımızı mutlaka okuyun. Hayat zor ve adil değil. Hayat adil olmakta zorunda değil. Ama siz güçlü ve cesur olmak zorundasınız. Bunun için mücadele etmeyi öğrenmelisiniz. Evet çoğumuz yıkılmaya müsait karakterleriz. Ama bu değişebilir. Çünkü siz güç olmayı öğrenebilirsiniz.

10 Adımla Güçlü Olmayı Öğrenin.

1- Hiç bir sorun sonsuza kadar sürmez.
Sorunlarınız büyük olabilir aşılamayacak gibi durabilir. Ama onlarla yüzleşmeye başladığınızda onları yenebileceğinizi göreceksiniz. Siz sorunlarınızı sonsuza kadar sürecek gibi hissedebilirsiniz. Ama sorunlar geçicidir.

2- Hiç sorun yaşamayayım demek gerçekçi değildir.
Bu hayatta en mantıksız şey sorunlarım hiç olmasın demektir. Evet keşke o şekilde olsa ama ne yazık ki hayat sorunları aşarak devam eden bir süreç. Sorunlarımızla yüzleşmek ve onları kabul etmek en önemli adımlardan biri olmalıdır.

3- Bahanelerin arkasına saklanmak.
Pek çoğumuz sorunları aşmak yerine bir bahane üreterek onun arkasına saklanmayı tercih ediyoruz. Bahanelerimizden güçlü olmak en önemli adımdır.

4- Sorunları Ötelemek.
Ötelemek bir sorunda yapılacak en büyük problemlerden biridir. Bir sorun yaşadığımızda onu öteler ve ileri bir tarihte çözerim diyebiliriz. Bunu yaptığımızda sorunlar büyür. Sorunu çözmek için mücadele etmemiz önemlidir.



5- Meditasyon Yapın.
Zihninizi güçlendirirseniz problemleri daha kolay aşarsınız. Meditasyon ile zihni dinginleştirirseniz daha güçlü ve huzurlu hissedersiniz.

6- Sorunlarınızdan güçlü olun.
Eğer sorunlarınız sizden büyük olursa yenilirsiniz. Ama sorunlarınızdan büyük ve güçlü durursanız sorunlarınızı çözersiniz.

7- Güçlü davranırsan güçlü olursun.
Davranışlarınızla başlar güçlü olmak ve bakış açınızla devam eder. Eğer davranışlarınızda zayıf olursanız ne yazık ki bedeniniz ruhunuza hakimiyet kurar.

8- Kendine güven
Güven duygunuzu geliştirebilirseniz sorunlar karşısında daha güçlü olursunuz. Güçlü olmanın en önemli adımı güven duygusunu geliştirmektir.

9- Sorunlarla Tek Başınıza Mücadele Etmeyin.
Çevrenizde gerçek dost ve yakınlarınızdan yardım isteyin. Fikirlerinizi paylaşın. Sorunların çözülmemesinin en büyük nedenlerinden biri de fikir ve yardım istemekte güçlü olamamızdır.

10- Takılıp Kalmayın.
Güçlü olmanın bir yanı da kendinizi değiştirebilecek gücü bulmakta geçer. Kendinizi değiştirmek ise bakış açınızı değiştirmekten geçer. Bir sorunda bakış açınızı değiştirdiğinizde her şeyin çok daha kolay çözüldüğünü göreceksiniz.
[post_ad]

Korkularından Daha Büyüksün! Mücadele Et. Reviewed by bilgierdemdir on 16:17:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.