Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Özgürlük Sevgi Enerjisi İle Başlar

nasıl özgür olabiliriz. sevgi enerjisi


Yorgun ve yılmış hissediyorsanız problemlerinizi derine atıyorsunuz. Problemlerinize yüzeysel yaklaşıyorsunuz demektir. Biriken negatif enerji sizi yorgun ve huzursuz yapıyor olabilir. İşte burada sevginin o saf gücü ortaya çıkıyor. Sevgi her alanda bizim içsel enerjimizin en güçlü ateşleyicisi. Sevgiyle büyütülen bir çocuktan, sevgi ile yapılan bir işe kadar hemde... Sevgiyi anladığımızda onun gücünün büyüklüğünü anladığımızda biz ondan vazgeçmek istemeyiz.

Kapımıza değil kalbimize vuran buyursun.Şems-i Tebrizi

İki tür enerji tüm evrene hakim; Biri sevgi ve diğeri nefret. Nefret çok daha kolay kapılabildiğimiz bir duygu aslında. Nefret etmek ve öfkeye kapılmak çok kolay. Ama olayları sevgi ile çözmek o kadar kolay olmuyor işte. Sevginin yerine koyabileceğimiz bir şey yok. Ama biz onun yerine nefreti koyabiliyoruz.

Hayatımızda büyük yıkımlar yaşayabiliyoruz. Planlanmayan şeyler başımıza gelebiliyor. Kayıplar ve aldatılmalar yaşayabiliyoruz. Bunların hepsi sevgiyi kaybettiğimiz anda daha fazla oluyor. Olaylara tutumumuz tamamen bize ait. Biz öfke ve nefretle müdahale de edebiliriz. Sevgi ile de müdahale edebiliriz.
[post_ad]
Biri sizi üzdüğünde ona cevabı sevgi ile verin. Çok zor bir şey gibi duruyor ama yaparsanız özgür olacaksınız. Hayatın içinde en çok bu bizi üzüyor. Sevdiklerimiz tarafından yıpratılmak. Ya da sevdiklerimizi kaybetmek. Bu bizim tüm enerjimizi alıp götürüyor. Ama hayata sevgi penceresinden bakabilirsek bu bize harika bir güç verecek. Doğru enerjiyi seçmiş olacağız.

Bizi anlamayan ve dinlemeyen insanlarla bir aradayız çoğu zaman. Her insan önce kendi çıkarını düşünüyor. Sevdiklerimiz bile kendi çıkarlarını düşünüyorlar. İyi oldukça üstümüze geliyorlar ne yazık ki. Ama bu evrensel enerjimizi nefretle değiştirmemeli. İyilikten, doğruluktan güzellikten vazgeçmek için bahane olmamalı bu...

Biz sevgi enerjisini hissedersek özgür oluruz.

Sevgi hayatın her alanında bizi güzelleştirecek ve ruhumuzu iyileştirecek bir enerjidir. Özgür olmanın yolu huzurda yatar. Huzur için sevgiye odaklanmalı ve hayatımızı o yönde geliştirmeliyiz. Biliyorum zor bir adım ama başarırsak ayağımızdaki negatif yüklü frangalardan kurtulacağız. İşimizi severek yaparsak özgür olacağız. Severek yaşarsak mutlu ve mesut olacağız. Bizi engelleyen duvarları aşabileceğiz.

Hiç kimse bizi anlamıyor dediğimizde bunu karşı tarafa veremediğimiz enerji yüzünden düşünmüyoruz. Ama öyle... Karşı tarafa pozitif enerjimizi geçirdiğimizde bambaşka bir diyolog yaşayacağız.

Sevgi için iç dünyanıza bunu iletin. Sevgiye odaklanın. Sevin ve sevilin... Huzuru ancak seversek ve sevilirsek bulabiliriz. Sevilmek tam olarak bizim elimizde değil. Ama biz sevgiyi seçebiliriz. Onu hayatımıza dahil edebiliriz. Bu yazımızı mutlaka uygulayın. >>>23 bilinçaltı cümlesi
Özgürlük Sevgi Enerjisi İle Başlar Reviewed by bilgierdemdir on 15:53:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2024

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.