Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Oto Anahtarı | İmmobilizer Anahtar Yedekleme'de Uzmanından Bilgi


Arabanın en önemli yeri neresidir sizce? Tekerleri diyebilirsiniz veya motoru ya da direksiyonu. Aslında hepsi bir bütün ama en önemli yeri anahtarıdır bizce. Çünkü arabayı çalıştırabilecek güç anahtardan geçer. Kısaca anahtarınız yoksa arabanızın her şeyi tam da olsa çalıştıramazsınız.

Son teknolojik gelişmeler ile araba anahtarları teknoloji atladı. Artık pek çok araba immobilizer anahtar kullanmakta. Eskiden normal bir anahtarcının çözebileceği iş değil artık immobilizer teknolojisi.

Peki nedir bu immobilizer teknolojisi ?



Kısaca anlatırsak arabaların kontak sistemindeki bir elektronik devredir. Kontak sisteminde bulunan devre ile motorda bulunan devrenin birbirini tetiklemesi ile çalışır. Bu sistem sayesinde hırsız arabanıza girse bile düz kontak yapamaz. Kısaca arabayı çalıştırmak anahtarsız imkansız bir hal alır.

Peki anahtarınızı kaybederseniz ne olacak?



Anahtarınız kaybettiyseniz veya düşürdüyseniz, çalışmaz duruma geldiyse yenisini yaptırmaktan başka çareniz kalmaz. Bu durumda piyasada bu işi yaptığını söyleyen ama yapamayan pek çok kişi var ne yazık ki.
Anahtarı her yere yaptıramazsınız. Özellikle yüksek segment arabalarda buna çok daha önem göstermeniz gerekir.
Bu işte uzman olan Murat Çelik pek çok müşterisini bu zor durumdan kurtarmış. Özellikle yüksek segment arabalarda gayet başarılı sonuçlar alıyor. Bmw Dokunmak Ekranlı Display Key ne kadar dikkatli kullanılması gerektiği konusunda uyarıyor.

Bu işe yıllarını vermiş biri olarak Bmw anahtarı ve oto anahtarını başarılı bir şekilde yapabiliyor. Ona anahtarlara fısıldayan adam diyebiliriz. Fiyatı ve işi çok iyi. Özellikle immobilizer anahtar için başvurabilirsiniz.

İmmobilizer Anahtar Uzmanı Murat Çelik lisanslı özel cihazlarla arabanızı devre dışı bırakmadan anahtarınızı size teslim edebileceğini söylüyor. Uyarıyor işi uzmanlarına bırakın diyor. Eskiden sadece servislerde yapılabilen bu işi artık lisansı cihazlarla uzmanlar tarafından yapılabilindiğini söylüyor.

İmmobilizer Anahtar Bilgi Birikimi İstiyor.
Murat Çelik sözlerini şöyle tamamlıyor. Bu işin uzmanları immobilizer ile ilgili tüm araçların yapılabilinir. İşin uzmanı olmayan kişilerden uzak durun. Doğru işlem ile hiçbir problem olmadan arabanızı güvenle kullanabilirsiniz.

Oto Anahtarı | İmmobilizer Anahtar Yedekleme'de Uzmanından Bilgi Reviewed by bilgierdemdir on 15:11:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.