Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hayat için 7 Küçük Tavsiye


Biz önceden daha mutluyduk. Teknoloji bizi bu kadar esir almamıştır. Şimdi hayat için küçük tavsiyelere ihtiyacımız var. Bu tavsiyelerimiz huzur ve mutluluk için. Eşyaların esiri olmayın. Onların Efendisi olun. Aldığınız her şey hayatınızı güzelleştirirse değerlidir. Sizi üzüyorsa almayın.

7 Küçük Öğüt



1- Kendi değerini bil; başkalarının sana verdiği değer önemli değil.
Bu hayatta başkalarının ne düşündüğüne takılırsak kaybederiz. Herkesin kendi hakkında bir düşüncesi vardır. Ama kendini tanımak ve kendini bilmek çok önemlidir. Kendi değerini bil özsaygını yükseltmelisin. Kendini tanımak insanın kendine olan güvenini arttırır. Özgüven burada çok önemlidir.
>>> Kendi Değerini Bil Özsaygı
2- İç sesini dinle; başkaları yaşayacaklarından sorumlu değil.
Hepimiz kendi hayatımızdan sorumluyuz. Bu problemlerle kendimiz yüzleşiriz. Sorunların karşısında %100 sen varsın. Sorunlarınla sen baş edeceksin. O halde seçimlerini kendin yap ve böylece başkalarını suçlamazsın. Başkalarından fikir al ama kendi iç sesini dinle ve kendini dinle.

3- Yakaladığın fırsatlara odaklan; kaçırdıkların önemli değil.
Hayat fırsatlarla doludur. Biz hep büyük balığı kaçırırız. Ama elimizde yakaladıklarımıza konsantre olmak daha önemlidir. Mutluluğumuzu etkileyen en önemli etkenlerden biri de budur. Yakaladığımız fırsatlara konsantre olursak başarılı oluruz.
[post_ad]
4- Devam etmeye odaklan; önündeki engellere değil.
Hayat zorlu bir maraton ve engellerle dolu. Ama engellere takılsak bile devam etmeye odaklanmayız. Yaşam bu yüzden zor ama güzeldir. Hayata odaklanın ve sevgiye odaklanın. Başarılı olmaya odaklanın. Göreceksiniz engelleri çözeceksiniz.

5- Hevesini koru. Korkularını değil.
Yeni bir şeye başlarken hevesimiz vardır. Ama bir süre korkular onun yerini alır. Korkularımızla baş edemez duruma geliriz. Bu da yaptığımız işlerde bize engel oluşturur. Hevesinizi ve enerjinizi koruyun. Kaygılarınızın bu enerjiyi bozmasına engel olun.

6- Öğrenerek ilerle; cahil cesareti ile değil.
Çoğumuz okumayı ve yeni şeyler öğrenmeyi yorucu bulabiliyoruz. Ama bir işe başlarken ne yazık ki bilgi eksikliği yüzünden çok hata yapıyoruz. Onun için araştırmaktan ve öğrenmekten kaçmayın. Başarının anahtarı öğrenmektir.

7- Hatalarından ders alarak devam et; onları görmezden gelerek değil.
Hatalarımız genellikle bize büyük bir sıkıntı oluşturabilir. Ama bu hatalar bize tecrübe sağlar. Tecrübeler hatalarımızdan öğrendiklerimizdir. Yapacağınız en güzel şey hatalarınızı kabul etmek ve bu hatalardan ders almaktır. Onları görmezden gelerek ne yazık ki çözüm bulamayız.

Hayatını değiştirmek için önce kendini değiştirmelisin. Bu 7 tavsiye sana yardım edecek. Bu hayat öğütlerini aklının bir ucuna yerleştirmelisin. Bu güzel tavsiyelere uy ve hayatını daha iyi bir noktaya taşı. >>> Bu yazımızıda mutlaka oku
Hayat için 7 Küçük Tavsiye Reviewed by bilgierdemdir on 12:37:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.