Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Sevgililer Günü Hediye Fikirleri | Klişeden Uzak Durun

sevgililer-gunu-hediye-fikirleri

Sevgililer günü için hediye fikirleri arıyorsanız ve sonunda klişe hediyelere başvurmak istemiyorsanız size yardımcı olalım dedik. Klişe hediyeler genellikle çiçek, takı ve parfüm gibi şeyler oluyor. Özellikle parfüm hediyesi bizce korkunç kötü bir hediye. Peki ne yapabilirsiniz?

"Senin Sesin Dünyamdaki En Güzel Müzik" Anonim




Hemen Sıralayalım...

Sevgililer Gününe Özel Hediye Fikirleri

Sürpriz Yapmak
Mesela Tren bileti alıp güzel bir doğu ekspresi turuna katılmak veya çok uzak olmayan hoşuna gidecek günü birlik bir yere gitmek. Güzel bir akşam yemeği düzenlemek veya güzel sanatsal etkinliğe gitmek olabilir.

El Yapımı Hediye
İnternette sevgililer günü için harika el yapımı olabilecek hediye örnekleri var. Biraz uğraşıp sevginizi anlatabileceğiniz bir eser yapabilirsiniz.

Albüm Düzenlemek
Sevgililer gününde verilebilecek güzel hediyelerden biri bizce bu. Sevgilinizle çekilmiş güzel fotoğrafların olduğu mini bir albüm harika olur.

Evlilik Teklifi
İkinizde buna hazırsanız harika bir hediye olmaz mı. Evlilik teklifi yapmak için en doğru günlerden biri. Dümdüz seninle evleneceğim demeyin ama sürprizli bir şeyler bekliyoruz efendim...
[post_ad]
Video Show
Bir kaç video programını karıştırdıktan sonra güzel resimli bir slideshow hazırlayabilirsiniz.

Gerçekten İstediği Şeyi Hediye Etmek
Bir erkek gömlek değilde oyun konsolunu tercih edebilir. Bir bayan parfüm değilde harika bir çanta tercih edebilir. Onun için onun kafasındaki hediyeyi öğrenmeye çalışmalısınız.

Yağlı Boya Tablo (Onun resminin olduğu)
Bunu pasajlarda ve online sitelerde yapanlar var resmini verin ve harika bir tablo olarak alın.

İlla Pahalı Olması Değil Anlam İfade Etmesi Önemli
O günü hatırlayın. Ona güzel sevgi dolu bir mesaj yazın. Onu sevdiğinizi ve ne kadar önemli olduğunu anlatın.

Sevgililer günü için hediye fikirleri verdik ama sevgi bir gün hatırlanması gereken bir şey değil. O her gün hatırlamanız ve hatırlatmanız gereken harika bir duygu. Kalbinizde taşıdığınız sevgiyi ona armağan edin. İçten sarılın ve onu ne kadar sevdiğinizi her fırsatta söyleyin...


Sevgililer Günü Hediye Fikirleri | Klişeden Uzak Durun Reviewed by bilgierdemdir on 14:29:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.