Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Ruhsal Yolculuk | İç Dünyanızın Keşfi

ruhsal yolculuk

Ruhsal yolculuk; fiziksel bir yolculuk değildir. Manevi bir arayışa girmek ve sorgulamak ile ilgilidir. Hayatımızı değiştirebilecek en güçlü şey manevi yolculuğumuza çıkmamızdır. Öncelikle...



Ruhsal Yolculuk Nedir?

Fiziksel benliğimizde maneviyatı aramaya çıkmaktır. Bu iç dünyamızda ruhsal enerjimize bir yolculuktur. Hayatın maddenin ötesinde olduğunu kanıtlamaktır. İçsel huzuru keşfetmek için bu yolculuğa çıkılır. Dünyada barışı bulmak ve huzuru yaşamak için çıkılır bu içsel yolculuğa. Ruhsal yolculuk herkes için farklı olabilir. Ama iç dünyanın keşfi için yapılması gerekenler aynıdır.

Ey aşk! Seni senelerce yaban ellerde, hoyrat dillerde aradım. Oysa bendeymişin bilememişim. Oyalanmışım. Kalakalmışım. Şems Tebrizi

Ruhsal Yolculuk İçin 5 Adım

1- Bu Yolculukta Yalnızsınız.
Ruhsal yolculuğunuza kimse yardım edemez. Size kimse bu yolda ışık olamaz. Bu yol yalnız yürümeniz ve keşfetmeniz gereken bir yoldur. İç dünyanıza dönmek için meditasyon yapabilirsiniz. Nefesinize odaklanarak iç dünyanıza odaklanmalısınız.

2- Gözlemle - Farkındalığınızı Arttırın.
Geçmiş ve gelecek düşüncelerden arının. Çevrenizi gözlemleyin ve enerjinize odaklanın. Farkındalığınızı arttırarak şimdi ki zamana odaklanın.
[post_ad]
3- İyi Bir İnsan Olmalısınız.
İnsanlara el uzatın. Yardım edin ve sevgi enerjisini iç dünyanıza alın. İyiliğin gücü size yolculuğunuzda yol gösterecektir.

4- Ruhsal Enerjinizi Arttırın.
Uzun doğa yürüyüşleri yapın. Kuşları dinleyin doğa ile bütünleşin. Tüm yaşamın bir parçası olduğunu hatırlayın.

5- Kaynağı Hissedin.
Hepimiz birbirimiz ile bağlıyız. Tüm enerji ile bağlantılıyız. Kaynağı hissedin. Yaşamın başlangıcını hissedin. Huzur; siz bütünlük duygusunu hissettiğinizde sizi bulacaktır. Birlik düşüncesine odaklanın.


Ruhsal Yolculuk | İç Dünyanızın Keşfi Reviewed by bilgierdemdir on 12:44:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.