Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hayatımı Nasıl Değiştirebilirim?


Aslında çok kapsamlı ve önemli bir soru. Bu soruyu kendinize sorduğunuz için bu yazıyı okuyorsunuz. Bu demek ki gidişattan pek memnun değilsiniz. Hedeflerinizden uzaklaştığınızı ve hayallerinizi kaybettiğinizi düşünüyorsunuz.

 Yalnız değilsiniz çoğu insan bu hayatta istediği yolda ve hedeflerinde değildir. Çoğumuz okulda pek çok şey öğreniriz. Matematik, coğrafya, fen gibi ama hayatla ilgili pek bir şey öğretilmez ne yazık ki...

Hayatımı yalnızca ben değiştirebilirm. Kimse benim için yapamaz. Carol Burnett


Hayatımı Nasıl Değiştirebilirim?

Gelin adım adım hayatınızı nasıl değiştirebileceğinizi keşfedelim.

1- Hayal kurmaya başlayın.
Pek çoğumuzun hayalleri uçup gitti. Çoğumuz hayal kuruyor ama bunları gerçekleştirecek gücü kendinde bulamıyor. Unutmayın düşünmek ve hayal kurmak hayatınızı değiştirmek için büyük bir adımdır.

2- Plan yapın.
Pek çok insan hayal kurar ama bunları not etmez ve plan yapmaz. Bir hayaliniz varsa bununla ilgili en önemli yapmanız gereken şey plan yapmaktır. Nasıl yapacağınızı düşünün ve hayatınızı değiştirmeye bir adım daha atın.

3- Yapmanız Gerekenleri Sıralayın.
Hayatınızı değiştimek için öncelikle bir sıralama yapın. Nerden başlayacaksınız ve nasıl devam edeceksiniz. Bu sıralama hayatınızda yapmanız gerekenleri ve değişime nereden başlamanız gerektiği ile ilgili bilgi verecektir.

4- Zaman Ayırın.
Hayatınızı değiştirmek için doğru kitapları okuyun ve kurslara gidin. Online kurslara ve eğitimlere katılın. Bilginiz arttıkça daha kolay olacaktır.

5- En kolay ama can alıcı noktayı keşfedin.
Hayatınızı değiştirmek için yapmanız gereken en önemli nokta sizin için nedir. Bu noktayı keşfedin. Kolay bir adımla onu gerçekleştirdiğinizde diğerleri sökülüp gelecektir. Kilit taşı gibi. Mimaride kemerlerde kilit taşı vardır. O taşı söktüğünüzde tüm kemer yıkılır.

6- Fikir Alın.
Çevrenizdeki başarılı insanlardan fikirler alın onların başarı öyküleri hayatınızı değiştirmek için size güç ve fikir verebilir.

7- İlham Alın.
Pek çoğumuz bir şeyi yanlış yapıyoruz. Hemde önemli bir şeyi. Bununla ilgili bir söz var. Amerikayı tekrar keşfetmeye gerek yok. Evet başarı öyküleri okuyun. Önemli kişilerin bu hayatta nasıl değişimi başardığını inceleyerek kendinize bir yol haritası çizebilirsiniz.

8- Kendinize inanın.
Bence en önemli adım bu. Kendinizi bilin ve kendinize inanın. Güvenin içinizdeki güce değişime büyük adımlar atabilir ve hayatınızı kolayca değiştirebilirsiniz.





Hayatımı Nasıl Değiştirebilirim? Reviewed by bilgierdemdir on 14:09:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.