Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Eğer Dün Ölmüş Olsaydınız?



Eğer dün ölmüş olsaydınız ve size ikinci bir şans verilseydi. Bunu bir düşünün önce ölümün sizi aldığını uzun bir süre düşünmelisiniz. Korkutucu ve can sıkıcı bir düşünce de olsa hepimizin başına gelecek bir durum.

Hayatınızda bir kere bu yüzleşmeyi yapmalısınız. Dün ölmüş olsaydınız ve ikinci bir şans ile hayata dönseydiniz. Aynı kişi olabilir miydiniz? 

Kafaya taktığınız şeyleri bir düşünün gerçekten... Kafaya takmaya değer bulur muydunuz?

Pek çok insan için geçerli olan düşünceler sizin için ne kadar geçerli olurdu. Kararlarınızı ve hayallerinizi erteler miydiniz?

Aslında her şey çok farklı olurdu. Ailenizle olan ilişkileriniz güçlenirdi. Çünkü onlar ölüm geldiğinde ayrılacağınız kişiler. 

Ölümle bu yüzleşmeyi yapın. Şu anda bunu mutlaka düşünün...

Yaşamın bizim için verilmiş harika bir hediye olduğunu hissedeceksiniz. Onu dolu dolu yaşamanız gerektiğini fark edeceksiniz

Geçmişinizi affedecek ve hatta boşverceksiniz. Neden mi? Çünkü en güzel anın içinde bulunduğunuz an olduğunu fark edeceksiniz.

Ölüm gelmeden önce bir kere düşünün...
Eğer Dün Ölmüş Olsaydınız? Reviewed by bilgierdemdir on 21:26:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.