Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilinçaltınızın Gölgesinde Gerçeği Yaşamıyorsunuz.


Bu sizi şaşırtabilir belki ama bu yazıyı okurken bile gerçeği yaşamıyorsunuz. Bir yansıtma veya simülasyon yaşıyorsunuz. Bu simülasyon bilgisayar simülasyonu değil... Zihninizin oluşturduğu bir simülasyon. Bir filtre veya bir uygulama gibi düşünebilirsiniz. Gerçek dünyayı bilinçaltınızın tekrar yorumlayıp size sunma biçimi. Nasıl mı?

Çok basit bir örnekle bu olayı anlatalım. Hastane değince pek çoğumuz için korkutucu veya üzücü şeylerin olduğu aynı zamanda iyileşmeyi veya ölümü hatırlatan simülasyonlar ortaya çıkar. Bir doktor veya sağlık çalışanı için ise hastane diyince işyeri yansıtması ortaya çıkıyor. Kısaca hepimiz olaylara bilinçaltımızın gölgesinde bakıyoruz.

Bilinçaltımıza zamanında yüklediğimiz düşünce yapısı ile dünyayı görüyoruz. Bu ne demek biliyor musunuz. Gerçekte bu anı yaşamıyorsunuz.



Similasyon Dünyasından Kurtulmak için 5 Adım

1- Düşüncelerinizi Fark edin.
Bir olayda veya bir anda düşüncelerinizi fark edin ve onların altındaki filtrelere müdahale etme şansı yakalayabilirsiniz. Mesela para ile konuşurken negatif kalıplar kullandığınızı fark ettiğinizde olumlu düşünceler ekleyin. "Parayı seviyorum ve para bana kolaylıkla geliyor" gibi.

2- Anın Tadını Çıkarmaya Bakın.
Pek çoğumuz anın farkında değiliz. Geçmişle veya gelecekle o kadar meşgulüz ki bilinçaltımızın simülasyonuna hedef oluyoruz. Onun için anda kalın ve anı yaşayın.

3- Duygularınızı Kontrol Edin.
Pek çok insan duygularının kontrolündedir. Aynı hastane örneğinde olduğu gibi olayları ve bakış açılarına duygusal bağlar koymuştur. İşte bu bilinçaltı simülasyonun bir parçasıdır. Bunu çözmek için duygularınızı kontrol edin.

4- Zihninizi boşaltın.
Meditasyon yaparak zihninizin yoğunluğunu azaltabilir ve daha dingin bir düşünce yapısı sağlayabilirsiniz.

5- Sabırlı Olun.
Bilinçaltı simülasyonu sizi korumak için bilinçaltınız tarafından oluşturulmuş bir algı sistemidir. Filtresiz olarak dünyaya bakmak zaman ve çalışma gerektirir. Bu Şems Tebrizi bakışıdır. Hacı Bektaş Veli Görüşüdür. Her şeye doğru bakmak olduğu gibi görmek... Onun için sabırla ve araştırarak sonuca ulaşırsınız.


Bilinçaltınızın Gölgesinde Gerçeği Yaşamıyorsunuz. Reviewed by bilgierdemdir on 18:13:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.