Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Yanlış Yolda Olduğun İnancı Neden Çok Arttı.


Hepimiz yaptığımız şeylerden memnuniyetsizlik duyuyoruz. Mutlu değiliz. Gittiğimiz yolu beğenmiyoruz. Aslında hepimiz derinlerde rehberimizin bize gösterdiği yoldayız. Memnuniyetsiz olmamız bizi ne yazık ki başarısızlığa ve mutsuzluğa yolluyor.

Bu kadar uzun zamandır değersiz olduğunuza dair yanlış hikayenize inandınız. Varolmanın yaşamanın ve inanmanın yeni bir yolunu denemenin zamanı geldi. Latisha Cotto


Neden Yanlış Yolda Değilsin.

Çünkü sen yaşamın en değerli varlığısın. Bunu hissetmediğin sürece her şeyi yanlış yaptığına olan inancın artacak.

Çünkü başarısız olduğunu düşündüğün halde aslında başarılısın. Sadece bunu görmüyorsun. Çünkü gözlerinle bakıyorsun yüreğinle değil.

Çünkü sen herkes gibi eşsiz bir canlısın. Yanlış yolda olmanı düşündüren başkalarının izlediği yollara bakmandır. Ama herkes kendi yolunu izlerse başarılı olur.

Çünkü sen kaderinle mutlu olacak güce sahipsin. Kaderin seni değil sen kaderinin hakimisin. Güzel ve doğru seçimleri yaptığına yürekten inanmalısın.

Çünkü sen sevgi dolu harika bir canlısın. Yolunun yanlış olduğunu söyleyenlere değil kalbinin sesine kulak ver seni bu düşünce doğru yolda olduğunu söyleyecektir.

Çünkü seçim yapma ve yolunda yürüme hakkın var. Bunu unutma seçimler senin ve kimse bu hakkı elinden alamaz.


Yanlış Yolda Olduğun İnancı Neden Çok Arttı. Reviewed by bilgierdemdir on 16:17:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.