Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

İçindeki Çocuğu İyileştir! Onu Öldürme

içimdeki çocuğu iyileştirme


Çocukluk döneminde yaşadığımız olaylar büyüyen bir ağacın şekil alması gibi ileri ki yaşlarımızda şeklini alır. İçimizde yaşayan bir çocuk vardır. Onun bakış açısına ve mutluluğuna ihtiyacımız var.

Mutsuz bir çocukluk yaşadıysak içimizdeki çocuk erken yaşlarda yok olur. Bazı depresyon zamanlarında içimizdeki çocuğu kaybederiz. Ama onu ne kadar öldürmeye ve yok etmeye çalışsakta o bir yerlerde gizlenmektedir. 


İçimizdeki Çocuğu Nasıl İyileştiririz?


Öncelikle çocukluk döneminde yaşadığımız travmatik anılar varsa uzman doktor (psikiyatri) gözükmek gerekir. Hele ki bu yaşadığımız travmalar hayat standardımızı kötü yönde etkiliyorsa...

Bunun yanında şunları önerebiliriz.

İçimizdeki çocuk korkularımızla bağlantılıdır. Korkularımızla yüzleşmeli ve onları yenmeliyiz. Hayata daha cesur ve güçlü bakmalıyız.

Eğer çocuklarımız varsa onlarla vakit geçirerek hem onlara hem kendimize çok güzel bir enerjik ortam sağlayabiliriz. Çocuklukta yaşadığınız güzel anıları hatırlayın. Çocukluk arkadaşlarınızla buluşup anılarınızı tazeleyin.

Çocukken yaşadığınız kötü durumları sevgi ile bırakın. Sevgi enerjisine odaklanın. Kendi iyiliğiniz için yaşadığınız kötü olayları affedin. Bu çok zor bir süreç olsa bile başaracağınızı biliyoruz.

İçinizdeki çocuğu dinleyin. Onun muzip ve eğlenceli fikirlerine kulak verin. Hayal gücünüzü yükseltin.

İçinizdeki çocuk kesinlikle bilinçaltınızdadır. Genellikle oradan yüzeye çıkar ve size hayatın güzel yönlerini söyler... Olumlama yaparak onu iyileştirin.
Bilinçaltımda farkında olmadığım çocukluk anılarımı iyileştiriyor ve huzurla serbest bırakıyorum.
Çocukluğum mutlu ve güzel geçti. Ben mutlu bir bireyim.

70 yaşında da olsak 20 yaşında da olsak içimizde mutlu olmak isteyen harika bir çocuk gizli. Onu dinleyin ona şefkat gösterin ve onunla bir olun. Dünyada mutluluğu keşfetmiş canlılar çocuklardır.



İçindeki Çocuğu İyileştir! Onu Öldürme Reviewed by bilgierdemdir on 21:45:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.