Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Ruhsal ve Fiziksel Arınma İçin 5 Mucizevi Adım

ruhsal arınma


Sen bir aura ve ruhsal bir enerjiden oluşuyorsun. Aura çevreni sarıyor ve senin enerjini koruyor. Ayrıca enerji noktaları senin yaşam gücünü ve duygularını kontrol ediyor.

Hepimiz negatif enerjiler ile yaşıyoruz. Gergin ve negatif bir düşünce yapısındayız. Bunu aşmak için 5 adımda size önereceğimiz şeyleri yapmanızı tavsiye ediyoruz.


5 adımda Ruhsal ve Fiziksel Arınma

Ruhsal ve Fiziksel arınma için yapmanız gereken en önemli 5 adımı yazıyoruz.

1- Korku en büyük bağlayıcı etkendir. Tüm çakralarınızda ve ruhsal enerjinizde etken rol oynar. Korku duygunuzu yenmek zordur. Onun için ilk önce onu duymazdan gelmeyi öğrenmeniz gerekir. O bilinçaltınızın ve egonuzun yansımasıdır. Bilinçaltınız sizi korumak için bazen çok gereksiz bir korku duygusu yaşatır. Korku duygusu yaşadığınızda ikinci adım olumlu durumu düşünmektir. Çünkü korku size negatif şeyler gösterir.

2- Negatif Düşünce bizi kilitler. Bazen o kadar yoğun olur ki pozitif hiç bir şey düşünemeyiz. Bu durumdan çıkmakta sanıldığından zordur. Ama şunu fark etmelisiniz. Kontrol sizde olmalı. Duygularınıza ve düşüncelerinize değil şimdiye odaklanmalı ve farkındalık yapmalısınız.



3- Ayaklara Tuzlu Su tüm enerji ayaklarımızda toplanır ve bedene dağılır. Kısaca ayaklarımıza özen göstermeliyiz. Onlara masaj yapmalıyız. Ama en önemlisi ayakları topraklamaktır. Tuzlu su topraklama ve arınma için önemlidir. Bir leğene ılık su ve bir tutam tuz koyup kısa bir süre bekletin. Enerjinizin pozitife döndüğünü göreceksiniz. Ayrıca parkta ve bunun gibi yerlerde ayaklarınızı bir süre toprağa koymanız enerjinizi düzenleyecektir.

4- Dua en önemli arınma yöntemidir. Bizi psikolojik ve negatif duygu durumundan çıkarabilir. Ayrıca olumlama ve yoga gibi alternatifleri deneyebilirsiniz. Meditasyon zihni rahatlatan bir adımdır.

5- Işık sabahın ilk saatlerinde güçlü bir arınma ve enerji takviyesidir. Güneş doğarken karşısına geçin ve gözlerinizi kapatın. Derin nefesler alarak meditasyon yapın.


Ruhsal ve Fiziksel Arınma İçin 5 Mucizevi Adım Reviewed by bilgierdemdir on 17:17:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.