Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Başarılı Olmak İstiyorsan 5 Şeyi Mutlaka Yap


Neden başarısız hissediyoruz. Kaybetmiş ve çoğu zaman yenik hissediyoruz. Bunun temel sebebi nasıl başarılı olacağını bilmediğimizde yatıyor. Başarılı olmak için bu 5 anahtar eylemi gerçekleştirmeliyiz. Bir an önce...

Başarının 5 anahtarı





Korkularınla Yüzleş ve Onları Yen.
En büyük başarısızlık kaynağımız korkularımızdır. Bunun temel nedeni ise bilinçaltımızda saklıdır. Bilinçaltımıza gömdüğümüz korkularımızla yüzleşmeli ve onları yenmeliyiz.

Gerekli Olan Riskleri Göze Al.
Yüksek risk yüksek kazanç diye düşünebilirsiniz ama bu doğru değil. Tolera edilebilecek riskleri almalıyız. Bu riskler bizi korkutsa da denemek zorunda olduğumuzun bilincinde olmalı ve mantıklı hareket etmeliyiz.
[post_ad]
Harekete geç.
Her şey tamam ama en önemli şey eksik hareket etmek. Şöyle düşün bir araba yapıyorsun ama bunu hareket ettirmiyorsun o zaman tüm emeğin ve enerjin boşa harcanmış olur. Başarının ardındaki temel sır harekete geçmektir. Bir an önce başlamaktır.

Olayların Gelişmesi için Gerekli Zamanı Ver.
Toplum olarak bir yapımız var. Tez canlıyız. Her şey hemen olsun istiyoruz. Fakat bu bize pahalıya mal oluyor. Genellikle başarısız olmamızın nedenlerinden biri bu. Emek harcadığımız olayların gelişmesi için gerekli zamanı vermiyoruz.

Kendine Sonuna Kadar Güven.
İstediğin kişilere güvenebilirsin. Ama kendini sonuna kadar güven ve inan. Başarının kaynağı sensin. Eğer sen tükenirsen başarılı olman imkansızdır.




Başarılı Olmak İstiyorsan 5 Şeyi Mutlaka Yap Reviewed by bilgierdemdir on 20:50:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.