Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Ruhsal Enerjinin 5 Kuralı



Hayatımızı değiştirecek ve isteklerimizi gerçekleştirecek yegane güç içimizde (ruhumuzda) saklı. Fakat çoğumuz bu gücü açığa çıkaramıyor ve farkına varamıyoruz. Bununla ilgili güzel bir söz var.


Dünyanın büyük bölümü su ile kaplı. Ama çoğu kullanışsız. Çevremizde pek çok kaynak var ama çoğu işe yaramıyor. Onun için öze ulaşmak önemli...

Ruhsal Farkındalık için yapmanız gereken 5 şey

1- Yaşananlar deneyimdir.
Ruh bunları deneyimlemek için yaşar. Kısaca istedikleriniz değil, ihtiyacınız olan gelişim için bunları yaşarsınız. Biz bu hayatı deneyimlerken sadece beden olarak değil aynı zamanda ruh olarak ta deneyimleriz. Bunun farkına varın.


2- İçinizdeki gücü hissedin.
Enerji iç dünyamızda vardır. Bilim her şeyin enerji olduğunu söyler. Gözlerimiz sadece belli ışık spektrumunu görebiliyor. Kulaklarımız belli bir frekansı duyabiliyor. Kısaca şunu söyleyebiliriz. Evren gördüklerimizin ve duyduklarımızın çok ötesinde sırlar barındırıyor. Eğer içinizdeki güzel enerjiyi fark ederseniz karamsarlık yok olup gidecektir.

3- Seçimlerinizi Şansa Bırakmayın.
Hayat seçimlerden ibarettir. O seçimleri yaparken kendinize ve içsel gücünüze danışın. Hayatınızda verdiğiniz kararlar şans eseri değil belli bir dizilimin sonucudur. Bu kararları hissederek ve iyi düşünerek karar verin. Her karar ruhsal enerjinizin bir sonucudur çünkü...

4- Yol işaretlerini kaçırmayın.
Karşınıza bazı işaretler çıkar. Kimi dur der kimi devam et. Bu işaretleri dikkate alın ve yaşamın her anında karşınıza çıkan işaretleri yakalayın...

5- Sadeliğe ve Öze ulaşın.
Hayatı karmaşık hale getirmemeye özen gösterin. Çevrenizde sade ve basit bir yapı oluşturun. Sade yaşamak insanın öze ulaşmasında en büyük güçtür. Ruhsal enerjinizi arttıracak şey sade düşünce yapısıdır. Karmaşık düşüncelerden arının ve öze varın.

Öz sadece sizin olduğunuz sessiz bir andır unutmayın...

[post_ad]

Ruhsal Enerjinin 5 Kuralı Reviewed by bilgierdemdir on 21:39:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.