Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hayattan Çok Sıkıldım Diyorsan Bu 5 Yöntem Senin İçin


Monoton bir yaşam içindeyiz genellikle. İş veya okul ve ev döngüsü içindeyiz. Günler birbirinin kopyası gibi çoğu zaman. İster istemez hepimiz hayattan bunalıyoruz bu yüzden bazen. Fakat bu monoton yaşamı farklılaştırabilecek 5 önerimiz var hepsi senin için.

Güzel bir şey yapmaya çalışırken veya yeni bir şey keşfederken kimse sıkılmaz.William Ralph Inge



1- Kendine farklı bir şey yapmak için izin ver.
Söylenip durduğunu duyabiliyorum. Ama söylenmek sorununu çözmez ne yazık ki, kendine farklı ve değişik bir şey yapmak için izin vermediğin sürece, hayat seni üzmeye devam edecek. Hayatında farklı olanaklara izin vermelisin. Bunun için en önemli şey cesarettir.

2- Yolunda gitmeyen şeyi değiştirmelisin.
Sen yolunda gitmeyen şeyi biliyorsun ve çoğu zaman bilmezden geliyorsun. Ama bu her neyse ona düzelmesi için verdiğin zamanı kullandı. Bence artık hayatında seni sıkan neyse değiştirmek için cesaretini toplamalısın.

3- Yukarılara değil birazda aşağılara bakmalısın.
Kıyaslama içindeysen genellikle çok yükseklere bakıyorsundur. Kıyaslama başlı başına yanlış bir tutumdur. Herkesin hayatında güzel ve eksik yönler vardır. Sana verebileceğim en iyi tavsiye hayatı zorluklar içinde olan insanlara bak ve onlara elinden geldiğince yardım et. O zaman hayat daha anlamlı ve değerli olacaktır.
[post_ad]
4- Hayatında sevdiğin şeylerin bir listesini yapabilirsin.
Bu sana ne kazandıracak biliyor musun? Ne kadar değerli bir dünyan olduğunu görebileceksin. Yaşamın senin için önemli yönlerini fark edeceksin. Neden bu hayatta daha fazla mücadele etmen gerektiğini anlayacaksın.

5- Amacını keşfet ve ona odaklan.
Mutlu bir hayat yaşayan çoğu kişi paralarını kendi kazanmış ve çok büyük hayat sınavlarından geçmiştir. Çoğu insan zengin olmayı bir amaç olarak düşünür. Ama parada diğer her şey gibi sadece bir araçtır. Şöyle düşünelim çoğu zengin tutkularını hayata geçirdiği için zengin olmuştur. Onlar tutkularını ve amaçlarını anlamış ve o yönde hareket etmiştir.


Hayattan Çok Sıkıldım Diyorsan Bu 5 Yöntem Senin İçin Reviewed by bilgierdemdir on 21:17:00 Rating: 5

3 yorum:

  1. Harika bi blog . Kendimi buldum resmen.

    YanıtlaSil
  2. İstanbul'un "kenar mahalle" denilebilecek bir semtinde yasıyorum.Hayatım çok sıkıcı ve aynı ilerliyor.Yapamadığım çok şey var.Gerçekten çok sıkıldım artık 😑

    YanıtlaSil

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.