Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hayatın Anahtarı Sensin


Bu yazı tamamen senin için yazıldı. "Sana özel" çünkü sen özelsin. Bunun farkında değilsin belki ama bu hayatın anahtarı sensin. Seni anlatmak için bu yazıyı yazıyorum. Sadece seni...

Gördüğümüz ve görülen her şey rüya içinde rüyadır. Edgar Allan Poe

Seni tanımlayan binlerce cümle arasında en önemli olanı kendini bilmektir. Kendini bilen insan hayatın akışında bir o yana bir bu yana savrulmaz. Çünkü o bir yaprak değildir. O ağacın kendisidir.


Farkındalık burada çok önemlidir. Şöyle düşünmelisin. Otomatik pilotta mıyım? Buna cevabım kesinlikle evet olurdu. Farkındalık bir süreçtir. Anı yaşamak ve şimdiye ulaşmak önemlidir. Neden şimdi ki zamanda değiliz peki? Çünkü çoğumuz geçmişin gürültüsü ve geleceğin kaygıları ile boğuşuyoruz.

Hayatın anahtarı sensin ve bu yazı senin kendi iç dünyandaki yolculuğa başlaman için bir tetikleyici. Çoğu zaman gerginsin. Çoğu zaman stres altındasın. Bunu sana yapanın dünya olduğunu söylüyorsun. Aslında bunu sana yapan sensin.

Evet sen kendin yapıyorsun. En küçük olaydan en büyük olaya hayatını gergin tutuyorsun. Farkında değilsin ve bu aslında gerçek cevap. Farkında olmadığın için bu kadar stresli ve öfkelisin.
[post_ad]
Neyin farkına varacağım.

Şimdiki zamanın ki sen farkında olmadığın sürece o gelip geçecek. Sonunda zamanın kalmayacak

Stresinin asıl kaynağının ki; onu besleyen korkuları yaratan senin iç dünyandır.

Kendi yeteneklerinin. Çoğu kişi gibi sende asıl yeteneklerinin farkında bile değilsin.

İstek ve hayallerinin. İşte bunun farkındayım diyorsun ama ne yazık ki o hayaller egonun yanılsaması gerçek hayallerin ve isteklerini hiç bilmiyorsun bile.

Sana tek söyleyebileceğim kapılarını açacak anahtar sensin. Memnun olmadığın herşeyi değiştirecek olan sensin. Kaygılarını yenecek olan sensin. Diğer her şey sen ile mümkün. Sen farkına varmadıkça ve orada olmadıkça hiç bir şey gerçekleşmeyecek.

Bu hayatta kendinin kurtarıcısı ol. İnan önce kendini kurtarmadan başkalarına yardım edemezsin...


Hayatın Anahtarı Sensin Reviewed by bilgierdemdir on 20:33:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.