Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Pozitif Enerji İle Dolmak İçin 5 Adım


Dünyadaki insanların 3/4 negatif enerji ile yaşıyor. Çoğu bunun farkında bile değil. Negatif enerji tüm benliklerini sarmış durumda. Düşüncelerimiz enerjidir. Dahası tüm bedenimiz bir enerji yayar ve alır. Pozitif enerji pozitif olayları meydana getirir.

Pozitif enerji ne demek? Pozitif düşünceler olumlu ve kaygı taşımayan düşüncelerdir. Sizi mutlu ve coşkulu hissettirir. Bitkin ve durgun olmazsınız. Pozitif enerji negatifin zıttıdır. Biri varken diğeri var olamaz zihinde. Pozitif enerji tüm bedeninizi sağlıklı ve mutlu kılmanıza yardımcı olabilir.

5 adımda pozitif enerji ile yüklenin.


Birinci Adım
Hayatınızın Yönetimini Devralın. Çoğu insan hayatlarını ve kararlarını yönetmiyor. Bu pozitif enerjinin önündeki büyük bir engel. Hayatınızın yöneticisi olun.

İkinci Adım
Negatif düşünceleri konuşmayın. Farkında değilsiniz belki ama gün boyu negatif olaylardan bahsediyorsunuz. Çevrenizdeki veya kendinizdeki negatif olaylara konsantre olmayın. Negatif problemler negatif olaylara gebedir. Kısaca hangi enerjiyi çekerseniz o sizde kalır.

Üçüncü Adım
Mutluluğa Odaklanın. Negatif düşüncenin düşmanı gülümsemek ve mutlu olmaktır. Bilim gülmenin vücutta inanılmaz pozitif bir etkisi olduğunu söylüyor. O halde sizi güldüren ve mutlu eden insanlar ve yerlerde olun.
[post_ad]
Dördüncü Adım
Pozitif Enerjinin Sırrı Sürekliliktir. Kısaca bir gün pozitif olunca hep pozitif olmuyorsunuz. Bu genellikle gelgit gibi. Negatif düşünce her zaman köşede bir yerlerde bekliyor. Onun için sürekli pozitif düşüncelere odaklanın ve olumlama yapın.

Beşinci Adım
Yolculuğunuz Bir Gün Sona Erecek. Bunun bilinci ile yaşamak pek çok şeyin farkına varmanızı sağlayabilir. Hayatın ve yolculuğun  tadını çıkarın. Pek çok insan dertlerini ve diğer her şeylerini bırakıp gittiler. Şöyle düşünün "yolculuk bir gün bitecek ve ben neden mutsuz bir hayat süreyim." Neden negatif düşüncelerin esiri olasınız. Neden kaygılarınızın ve korkularınızın esiri olmak zorunda kalasınız. Yapmanız gereken farkındalık ve hemen şimdi başlayın..


Pozitif Enerji İle Dolmak İçin 5 Adım Reviewed by ender on 21:13:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.