Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Huzursuz ve Mutsuz Hissetmenizin 5 Asıl Nedeni


Huzursuz hissediyorsun çünkü gerçeğin farkında değilsin. Seni çevreleyen olayların ve akışın tam olarak farkında olmadığın için negatif enerjiye kolayca kapılabiliyorsun. Seni mutlu ve huzurlu kılacak 5 neden?



1- Huzursuzsun çünkü değişime direniyorsun.
Hayatın sana getirdiği şeyler var bunlar değişmen gerektiğini söyleyen durumlar. Değişim her zaman dirençle karşılaşır. Daha iyinin oluşumu için eskinin yıkımına izin vermelisin...

2- Huzursuzsun çünkü dar bir pencereden bakıyorsun.
Olayların tümünü görmeden bakıyor ve karar veriyorsun. Bu da seni mutsuz ve huzursuz kılıyor. Gerçek her zaman çok daha farklıdır. Aklında kurduğun olaylar sana dar bir bakış açısı veriyor. Daha geniş bir açıdan bakmaya çalış... Sadece kendi açından değil diğer insanların hissettikleri ile de bakmaya çalış.

3- Huzursuzsun çünkü hayallerini sürekli erteliyorsun.
Cesaret etmediğin sürece hayallerin orada seni bekleyecek ve en sonunda uçup gidecekler. Hayallerini gerçekleştirecek güç ve inanç sende mevcut. Tek yapman gereken cesaret etmektir.
[post_ad]
4- Huzursuzsun çünkü önyargılarınla hareket ediyorsun.
Gerçekte hayata böyle bakmayı sürdürdüğün müddetçe mutsuz hissedeceksin. Ailenin veya mahallenin sana yüklediği önyargılar aslında senin mutsuz olmanı sağlıyor. Kısaca aklını özgürleştirmelisin.

5- Huzursuzsun çünkü kendini tanımıyorsun.
Bir insanın en büyük hatası yıllarca kendiyle baş başa kaldığı halde kendini tam olarak bilmemesidir. Kendini bilen insan huzurlu ve mutlu hisseder. Çünkü amaçlarının ve hedeflerinin farkındadır. O halde önce kendini tanımalı ve hedefler koymalısın


Huzursuz ve Mutsuz Hissetmenizin 5 Asıl Nedeni Reviewed by bilgierdemdir on 21:50:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.