Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Negatif Düşüncelerini Değiştirecek 4 Yöntem



Çoğu zaman hatalarımızı ve problemleri üstümüzde büyük bir yük olarak taşıyoruz. Farkına varmamız gereken en önemli şey düşüncelerimizin odağını değiştirmenin önemli olduğudur. Pozitif düşünceye odaklanmadığımız sürece negatif bir süreçte takılı kalırız.

4 Yöntem ile Düşüncelerinizi Değiştirin.

1- Nefes Meditasyonu
Nefesinizi takip edin ve başka hiç bir şey düşünmeyin. Göreceksiniz bir süre sonra üstünüzdeki gerginlik azalacak ve pozitife yöneleceksiniz.



2- Kötü durum senaryosu
Bir olaya takılı kaldıysanız, bu durumla ilgili başınıza gelecek en kötü şeyi düşünün. Bu sizde daha olumlu düşünmek için kapı açacaktır.

3- Egoyu yenin
Kötü ve negatif düşüncelerin esiri olduysanız, bunun en büyük sebebi egonuzun konuşmasıdır. Ego zihnin bir yansımasıdır. Farkındalık ve meditasyon ile egonuzu yenebilirsiniz.

4- Gülümseyin
Bedeni ve özellikle yüzü olumlu bir fiziksel hale sokmak, size iyi gelecektir. Beden ve zihin birbirine bağlıdır. Esneyerek ve rahatça uzanarak negatif duygu durumunu azaltabilirsiniz.
[post_ad]
Negatif Düşüncelerini Değiştirecek 4 Yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 17:05:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.