Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Huzurlu Bir Yaşam İçin 5 Şeyi Değiştirin


Aslında hayata huzurla devam etmek mümkün. Huzur sadece elde edemediğimiz bir şey değil. Elde ettiğimizde de koruyamadığımız bir kavram. Fakat Huzurlu bir yaşam için bu 5 şeyi değiştirmemiz yeterlidir.



1- Bakış açınızı değiştirin.
Genellikle olayları irdeleyen ve negatif bir bakış açısı ile bakarız. Bu bizi gerer ve huzurumuzu elimizden alır. Yaptığımız bu davranış yüzünden huzursuzluk yaşarız.

2- Geleceği Düşünmek.
Gelecek için endişelenmek şu anki huzurumuzu alır elimizden. Fark etmemiz gereken en önemli şey Şu anın elimizdeki tek gerçek olduğudur.

3- Olayları abartmak.
Kaygı duymamızın en büyük nedeni genellikle pireyi deve yapmaktan geçer. Çoğumuz aslında çözümü mümkün olayları abartarak günümüzü ve huzurumuzu mahvederiz.

4- Fazla Düşünmek.
Bir konu hakkında fazla düşünmek huzurumuzu kaçırmanın en kolay yoludur. Bu şekilde düşündükçe olay çözülmediği gibi huzurumuzda kaçar.

5- Kontrol Arzusu.
Hayatı kontrol etmek mümkün değildir. Hayatı akışına bırakmak ve onu sevgiyle kabul etmek doğrusudur. Bizi en çok bu durum zora sokar. Kontrol isteği huzurumuzu bozar.
[post_ad]
Bu 5 şeyi değiştirirsek huzurlu yaşamak daha kolay olur.
Huzurlu Bir Yaşam İçin 5 Şeyi Değiştirin Reviewed by bilgierdemdir on 19:23:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.