Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

5 Adımda Enerjinizi Pozitife Çevirin.


Enerjinizi ve düşünce yapınızı değiştirecek güçlü ve kolay 5 adımı uygulayabilirsiniz. Eğer enerjinizi pozitife çevirirseniz olumlu düşünür ve olumlu şeyleri hayatınıza çekersiniz.


"Bir adım geri çekilin"
Hayatın o kadar içindeyiz ki çoğu zaman ne yaptığımızın bile farkında değiliz. Her şey otomatik pilotta olmakta. Yapmamız gereken hayatımızdan bir adım geri çekilmek ve enerjimizi değiştirmektir. Düşüncelerinizden bir anda sıyrıldığınızda sessizlik ve huzur sizi bekliyor olacaktır.

"Nefes almaya odaklanın"
Hayatta en önemli şey aslında nefes almaktır. İnsanoğlu nefessiz en fazla 3 dakika yaşayabilir. Sukunet içinde nefesinize odaklanın. Enerjiniz değişecektir.

"Sessiz olun"
Gerçekte zihin bir ilizyondur. Ruhsal enerjimiz ise tamamen sessizdir. Zihnimizde binlerce düşünce ve fikir bizi huzursuz eder. Pozitif enerji için zihnimizi sessizleştirmeliyiz.
[post_ad]

"Yavaş ol"
Telaş içindeyiz. Sürekli olarak problemlere karşı hızlı ve ani tepkiler veriyoruz. Ama gerçekte yavaşlarsak yaşamın gerçek akışına şahit oluruz. Çevremizdeki her şeyi tam anlamıyla fark ederiz.

"Kendine iyi davran"
En acımasız davrandığımız kişi kimdir sizce... Genellikle bu kendimiz oluyoruz. Kendimize iyi davranırsak enerjimiz değişecektir. Kendine zaman ayır ve en önemlisi kendini sev.


5 Adımda Enerjinizi Pozitife Çevirin. Reviewed by bilgierdemdir on 21:32:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.