Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hemen Pozitif Düşünmenizi Sağlayacak 7 Düşünce


Şu anda olumsuz ve surat asarak oturuyorsanız bu yazı size çok iyi gelecek... Hepimiz bazen negatif ve depresif şekilde düşünebiliyoruz. Bu yazımızda olumlu düşüncenin gücünü fark edeceksiniz. Olumlu ve pozitif düşünen insanlar kendilerine olduğu kadar çevrelerine de enerji verirler.



"Acınacak halde olmak alışkanlıktır; Mutlu olmak bir alışkanlıktır; Ve seçim senin. "~ Tom Hopkins

Pozitif Düşündürecek 7 Fikir


1- Bazı sorunlar senin çözmene gerek kalmadan kendiliğinden çözülür. Dert ettiğimiz bazı problemlerin bazen kendiliğinden çözüldüğüne tanık olabiliriz.

2- Yaşanan olayların zaman içinde iyi tarafları olduğunu fark ederiz. Bazı olaylar ilk başta bize kötü gibi gelse de ileride bunların olması gerektiğini fark ederiz.

3- Herkes aynı düşünecek diye bir şey yoktur. Bırakın insanlar sizin gibi düşünmesin ve sizi anlamayanları kabul edin. Göreceksiniz daha huzurlu hissedeceksiniz.

4- Kötü tecrübeler iyilerinden daha fazla deneyim ve yetenek katar. Şöyle bir bakın zorlu hayatlar yaşayanlar her zaman daha başarılıdır. Kısaca seni öldürmeyen seni güçlendirir.
[post_ad]
5- Zafere yaklaştığında bazen umutsuzlukta aynı anda seni bulur. Çoğumuz zaferin kenarından dönüp vazgeçeriz ve bunu fark etmeyiz. Yılma ve umudunu kaybetme "Karanlığın en yoğun olduğu an şafağın sökeceği andır" unutma

6- Fikirlerini herkese anlattın ve destek bulamadın. İnan bana yalnız değilsin. Genellikle harika düşünceler ve hayalleri olan insanları büyük bir kesim anlayamaz. Ama unutma dünyayı değiştiren yeni fikirler ve cesur insanlardır.

7- Herkese ikinci bir şans verilir ve bunun adına yarın denilir. Bugün neyi yanlış yaptıysan düzeltmek için yarının var.

"Allah'ım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver".



Hemen Pozitif Düşünmenizi Sağlayacak 7 Düşünce Reviewed by bilgierdemdir on 20:24:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.