Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hayatı Pozitife Çevirmenin 8 Adımı



Çok gerginsin ve dünya üstüne üstüne geliyor. Aslında işlerin bu kadar ters gitmesinin temel sebebi olaylara bakış açınla ilgili. Ünlü bir söz var dünyaya gülümsersen o da sana gülümseyecektir diye. Hadi gelin hayatı pozitife çevirelim.

Dünyadaki en güzel ve en güzel şey, görülmez ya da dokunulmaz - Sadece kalp ile hissedilir. Helen Keller

Pozitif düşünmek için 8 adım.

Dünyanın sonu gibi düşünüyoruz. 
Çoğu zaman yaşadığımız negatif bir olayı dünyanın sonu gibi düşünüp kendimize çok yükleniyoruz. Aslında olaylar baktığımız kadar kötü olmuyor ve genellikle bir süre sonra yoluna giriyor.

Sadece bizim başımıza gelmiyor.
Her olaya sanki sadece bizim başımıza geliyormuş gibi muamele ediyoruz. Aslında hepimizin başına öyle yada böyle gelen olaylar bunlar.

Çaresiz değiliz.
Hiç bir zaman çaresiz değiliz. Olumsuz hissetmemizin en büyük sebebi bu zaten çaresiz durumda hissetmemiz.
[post_ad]
İnsanlara negatif bakmayı bırakmalıyız.
Herkes kötü ve bize zarar verecek anlayışından sıyrılmalıyız. Evet hayatta gerçekten art niyetli insanlar var ama hepsi bizi kuşatmış durumda değil onun için olumsuzluğun bu adımını bırakmamız gerekiyor.

Dünya kötü bir yer değil.
Üçüncü sayfa haberlerinden sonra dünyanın sonu gelmeli diye düşünebilirsiniz. Ama dünya kötü bir yer değil. Haberlerde iyi ve olumlu haberlerden çok kötü ve negatif durumları haber yaparlar. Onları suçlayamayız. İlgi çeken haber şekli budur. Fakat haberleri izleyerek kararınızı vermeyen. Gerçekten çok iyi şeyler ve güzel olaylar oluyor. Dünyaya olumlu bir pencereden bakın.

Gülümsemek harikadır.
Hayatınızda gülümsemeyi ihmal etmeyin. Gülümsemek ve gülmek insanın en güzel duygu ve eylemlerinden biridir. Gülerek hayatınızı tamamen pozitife çekebilirsiniz.

Olumlu cümleler kurmak önemlidir.
Konuşmalarında ve sohbetlerinizde olumlu şeylerden bahsetmek size çok büyük avantaj sağlar. Bu çevrenizdeki enerjiyi de değiştirir.

Takıntıları ve kaygıları bırakmanın tam zamanı.
Artık şu kafamıza takıp büyüttüğümüz olayları bırakmanın tam zamanı. Geçmişle hesaplaşmayı bırakın. Geçmiş geçmişte kaldı. Geleceğe umutla bakabilmek için geriye değil ileriye bakmalıyız unutmayın!


Hayatı Pozitife Çevirmenin 8 Adımı Reviewed by ender on 21:01:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.