Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Niyetin 5 Gerçek Yasası


Niyet gerçekten çok güçlü bir enerjidir. Fakat çoğumuz niyetlerimizin nasıl gerçekleşeceğini bilemeyiz. Burada Niyet yasasının 5 gerçek enerjisi ortaya çıkar.



5 Niyet Yasası

1- Niyetimizi Olmuş Gibi Yaşamak
Niyetimizi istekle karıştırıyoruz. İstek bir şey duyulan arzudur. Niyet ise ilahi ve enerjiseldir. Niyet ettiğinizde enerjiniz değişmeye başlar. Onun için niyetimize tam olarak inanmamız ve olmuş gibi içimizde hissetmemiz önemlidir.

2- Niyeti Kabul Etmek.
Zihnin ve aklın kabul görmeyeceği bir niyette bazı şeyler istediğimiz gibi gerçekleşmeyebilir. Unutmayın niyetimizde bilinç ve bilinçaltı etkin bir rol oynar.

3- Niyeti Serbest Bırakmak.
Birinden bir şey almak için bir şey vereceksin ama bir türlü elinden o şeyi bırakamıyorsun. Niyette böyledir. Serbest bırakmayı bilmek niyet için çok önemlidir.
[post_ad]
4- Tevekkül Etmek.
Başta da söylediğimiz gibi niyet ilahi bir güçtür. Kısaca tevekkül etmezseniz Niyetiniz gerçekleşmez. Rabbe tevekkül bunun için önemlidir.

5- Enerjiye odaklanmak.
Niyetin en son yasası niyetinize dua etmekten geçer. Dua niyetinize büyük bir güç ve enerji katacaktır.

“Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin.” Şems-i Tebrizi. 


Niyetin 5 Gerçek Yasası Reviewed by bilgierdemdir on 21:59:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.