Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Koruma Kalkanınızı Oluşturun 5 Adım


Auranız (çevresel enerjiniz) sizin aynı zamanda koruyucu gücünüzdür. Çoğumuz auramızın koruyucu gücünü tam olarak fark etmeyiz. Aura bizim içsel enerjimiz ile bedensel olarak çevreleyen bir kalkandır. Hepimizin aurası vardır. Belli renk ve yoğunluktadır.


Eğer auramızı güçlendirebilirsek doğal olarak bir koruma kalkanı oluşturabiliriz. Bunun için yapmamız gereken 5 adımı uygulayalım.

1. Adım
Auranızı temizleyin. Bunun için negatif enerjimizi belli süreler temizlememiz gerekir. Negatif enerji auramızı değiştirir ve güçsüzleştirir. Yapmamız gereken en önemli şey pozitif düşünceye odaklanmak ve pozitif düşünmektir. Negatif düşündüğünüzde modunuz düşer ve koruma kalkanınız azalır.

2. Adım
Nefes egzersizleri yapın. Pek çoğumuz doğru şekilde nefesimizi kontrol etmiyoruz. Çoğu zaman bu nefes bizim enerjimizi ve gücümüzü azaltıyor. Yapmamız gereken doğru ve düzgün nefes egzersizleri uygulamaktır.
[post_ad]
3. Adım
Meditasyon, olumlama ve dua enerjimizi yükseltecek en büyük adımlardır. Bunları mutlaka hayatınıza dahil edin.

4. Adım
Gümüş veya altın eşyalar. Üzerimizde taşıyacağımız gümüş bir kolye enerjimizi inanılmaz oranda değiştirir. Seveceğiniz bir tarz ile üzerinizde gümüş veya altın taşıyabilirsiniz. ayrıca şans ve enerji getirdiğine inandığınız objeleri üzerinizde taşıyabilirsiniz.

5. Adım
Işığı kullanın. Güneşli günlerde enerjiniz artar. Güneşli bir havada güzel bir yürüyüş enerjinizi arttıracaktır.


Koruma Kalkanınızı Oluşturun 5 Adım Reviewed by bilgierdemdir on 21:07:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.