Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Ruhu iyileştirmenin 5 yolu


Bedensel sıkıntılarımızın büyük bölümü, ruhsal enerjimiz ile ilgilidir. Ruhu iyileştirmek için yapmanız gereken 5 yol ise son derece basittir. Ruhunuzu iyileştirmek istiyorsanız, bu yazımız tam size göre.



Doğduğumuz dünya çok acımasız, ama aynı zamanda ilahi bir güzelliği var. Anlamlı oluşunun mu, yoksa anlamsızlaştığının mı ağır bastığına karar vermek, insanın yapısına bağlı.
Carl Gustav Jung
1- Ruhunuzu temizleyin.
Meditasyon yapmak; ruhu huzurlu hissetmenizi sağlar ve bir temizlik aracıdır. Ayrıca dindar bir insan iseniz ibadet etmek ruhu en iyi temizleyen eylemlerden biridir.

2- Rüyalarınızı izleyin.
Rüyalarınız ruhsal enerjinizle iletişime geçmenizin en hızlı yoludur. Ruhsal mesajlarla dolu olan rüyalarınızı not alın ve mutlaka takip edin. Rüyalarınız size mutlaka yol gösterecektir.
[post_ad]
3- Enerjinize odaklanın.
Bunun için en kolay yol iç dünyanızda çıkacağınız derinlemesine bir yolculuktur. İçsel yolculuk için her gün bir yarım saat her şeyden uzak yalnız kalıp kendinizi dinlemenizi tavsiye ederiz.

4- Elektronik ortamları azaltın.
Özellikle gece wifi ve telefondan uzak durun. Evde yatak odanızda wifi bulundurmamanızı öneririz.

5- Ruhsal mesajınızı yakalayın.
İster inanın ister inanmayın. Ama herkes bu dünyada bir sınavdan geçmekte ve bir mesaj saklamaktadır. Her insanın kendi öz menkıbesini keşfetmesi gerekmektedir.

Bu yollar ruhsal olarak size iyileşmeniz için basamak olacaktır. Unutmayın gerçek cevaplar her zaman sizin kendi içinizde saklıdır.



Ruhu iyileştirmenin 5 yolu Reviewed by bilgierdemdir on 19:27:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.