Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Enerjinizi Yenilemek için Gereken 5 Adım



Stresli bir hayatımız var. Problemlerin tam merkezinde durduğumuz için stres ve problem yaşıyoruz. Ama daha olumlu ve huzurlu olmak elimizde. Enerjimizi yenilemek için 5 adımı sizinle paylaşıyorum.


1. Adım
Kendinize öncelik verin; yaptığımız hatalardan biride kendimizi geri plana atmamızdır. Gülmek isterseniz bunu ertelemeyin. Pastadan büyük payı almaktan korkmayın. Bu bencillik gibi algılanabilir. Ama insanın kendine iyilik yapmasının yanlış bir yanı yoktur.

2. Adım
Öfkenizin kaynağı her şeyi çok kişisel algılamamızda yatıyor. Öfkemizi yendiğimizde içimizdeki yangın sönecek ve öfkemiz yerini güzel bir yaşama bırakacaktır kendini.

3. Adım 
Sabrın özünü keşfedin. Sabır genellikle dişini sıkmak olarak algılanıyor. Sabır gülüp geçmektir. Çok fazla kafayı takmayın. Biraz gülün ve neşelenin.
[post_ad]
4. Adım 
Vermezsen alamazsın. Evrene ne enerji gönderirsen o sana geri dönecektir. Eğer bir elinle alıyor ve diğer elinle vermiyorsan ne yazık ki bolluk ve bereket enerjisini yakalayamacaksın. Eğer mutlu olmak istiyorsan o enerjiyi kendine çekmen gerekiyor. Bunun için ise kendindeki mutluluğu keşfetmen gerekiyor.

5. Adım
Tabii ki olumlama ve olumlu düşünce çok önemli ve bizce son adım bu. Eğer olumlama yapmıyorsanız enerjinizi yenileyebilmeniz pek mümkün değil.
50 pozitif olumlama cümlesi

Enerjinizi Yenilemek için Gereken 5 Adım Reviewed by bilgierdemdir on 21:14:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.