Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Sen Bugünü Yaşa Yarın Kendini Halleder.


Nazi kampından kurtulan ünlü bir adamın hayat felsefesi buydu. Hiç bir şey düşünme, sadece bugün hayatta kal ve yarın mutlaka kendini halledecektir. Bazen hayatımızda, nazi kampı gibi oluverir. Problemler katlanarak büyür ve sonunda üstesinden gelemeyeceğimiz bir hale dönüşür. Böyle durumlarda, bu düşünce beni daha huzurlu hissettirir.


Sorunlarımız gerçekte aşılamaz dursa bile mutlaka bir çıkış yolu vardır. Bu çıkış yollarını görebilmek için sakin ve serin kanlı düşünmek zorundayız. Bu sade düşünce, bize şöyle bir izlenim vermemeli. Geleceği düşünmeme gerek yok. Aslında tam tersine bu fikir bugünün sorunlarını çözmemizi öğütlüyor.

Bugünün sorunlarını çözmeden geçmiş veya gelecek kaygısına düştüğümüzde en değerli andan mahrum kalıyoruz. "Şimdi" şu anda bu yazıyı okurken kafanızın bir tarafı hala gelecek kaygıları ve geçmiş hataları ile mücadele ediyor.

Bembeyaz bir sayfa açalım. Gelinlik neden beyazdır hiç düşündünüz mü. Bence iki nedeni var. Saflık ve temizlik birinci nedeni, diğer nedeni ise geçmişte yaşanan acı tatlı her şey baba evinde kaldı. Ben yepyeni bir sayfa açıyorum.

[post_ad] Bugün çok güzel bir gün olacak. Buna inanmayabilirsin. Ama bu gerçek. Negatif düşüncelerden ve öfkeden kurtulmanın en kolay ve etkili yolu, bugüne odaklanmaktır.

KISACA: sen bugünü yaşa yarın kendini halleder... [bilgi erdemdir.]
Sen Bugünü Yaşa Yarın Kendini Halleder. Reviewed by bilgierdemdir on 09:11:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.