Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

İçindeki Savaşı Bitirmek için 5 Harika Yöntem


Zihnimizde büyük bir savaş veriliyor. Bu savaşın bazen farkında oluyoruz. Bazen ise savaşın farkında olmuyoruz. Bu savaşı bitirecek tek etken ise yine biziz. Kısaca kendi içimizdeki savaşı bitirmeden huzurlu ve mutlu hissedemeyiz. Bu dünyanın güzelliğe ve huzura ulaşmasının tek yolu hepimizin kendi içindeki savaşa son vermesi diyebiliriz.



5 Harika Yöntem

1- Kendi iç dünyanızın farkında olun. İç dünyanız savaşıyor. Kavga ediyor. Kendinizi eziyor ve üzüyorsunuz. Bunu fark ettiğinizde düşüncelerinizin değişeceğini ve daha sakin hissedeceğinizi göreceksiniz.

2- Dış dünyanın gürültüsünü güzel bir müziğe çevirin. Dış dünyayı kötü ve negatif algılıyoruz. Ama bunu yapmayı bıraktığımızda dış dünyamızın tamamen değişeceğini göreceksiniz.

3- Sevgiye odaklanın. Gerçekten o kadar zor değil. "Günaydın" "Merhaba" "Selamün-Aleyküm" ve güzel dilekler söylemek çevrenize güzel şeyler vermek hiç zor değil.
[post_ad]
4- İç dünyanıza olumlu sözler gönderin. Karşılığını alacaksınız. Ben iyi ve huzurlu hissediyorum demeniz bile her şeyi değiştirecek güce sahiptir.

5- Affedin her şeyi ve özellikle kendinizi affedin. Güne gülümseyerek huzurla başlayın.
İçindeki Savaşı Bitirmek için 5 Harika Yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 21:43:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.