Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hayatınızı Değiştirecek 5 Değerli Söz


Mutsuzluğumuzun genel sebebi, bakış açımızda saklı olabilir mi? Hayata bakışımızı değiştirmek mümkün mü? Olaylara tek bir açıdan baktığımızda, genellikle durum hakkında az bilgi ve yanlış düşünceler elde edebiliriz. Bu 5 söz bizde ve bakış açımızda farkındalık yaratacaktır.

1- Yerine yenisini koyabileceğin hiç bir şey için üzülme
Hayat için asla ikinci bir şans elde edemiyoruz. Çoğu zaman kırılan bir bardağa bile çok üzülüyoruz. Ama gerçek şu, yerine her zaman yenisini koyabileceğin şeyler için üzülme. Bu bazen bir bardak olabilir, bazen bir iş veya bazen maddi bir kayıp. Ama unutma sen hayatta olduğun sürece kazanacak ve yerine yenisini koyabileceksin.

2- Hayat sana pek çok küçük parça verecektir. Onları birleştirmesi gereken kişi sensin
Hayat sana pek çok eksik parçası olan dev bir puzzle şeklinde gelir. Çoğu parça yanlış yerde olabilir. Büyük resme odaklanmalı ve hayatına doğru şeyleri dahil etmelisin.
[post_ad]

3- İnsanları en çok yargıladığın yönlerin bilinçaltında sakladığın yönlerin olabilir.
Bu basit bir tespit sadece ve çoğumuz için ne yazık ki geçerli. Carl gustav jung gölge karakterimizin asla yok olmadığını ve istemediğimiz ve bastırdığımız çirkin yönlerimizin içimizde ikinci bir karakter oluşturduğunu söyler. Onun için insanları yargılamaktan çok yardım etmeliyiz. Eksiği gören değil gideren gerçek yardımı yapar.

4- Mutluluğun sırrı kendine ve kaderine güvenmekte saklıdır.
Çoğu zaman pireyi deve yapan bir kişiliğiniz varsa ne yazık ki kaygıların pençesinde yaşarsınız. Ama kaygılardan ve korkularından kurtulmanın sırrı kaderine güvenmekte saklıdır. Neden kötü olacağına dair inancımızı bırakıp iyiye yönelmeyelim.

5- Hayattaki en doğru seçim senin kendi seçimindir.
Bir seçim yapmamız gerekir ve hayat seçimler ile ilgilidir. Hepimiz seçimlerimizin sonuçlarını yaşarız. Ama unutmayın gerçek çok daha farklıdır. Seçimlerimizin ardında her zaman daha güçlü bir şey olduğunu hissederiz. Onun için iç sesinize güvenin ve seçimlerinizi kendiniz yapın. Unutmayın hayatınızdaki iyi ve kötü her şeyden yüzde yüz sorumlusunuz.

Hayatınızı Değiştirecek 5 Değerli Söz Reviewed by bilgierdemdir on 17:59:00 Rating: 5

1 yorum:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.